Koszolja a falakat a gyereketek?
mint ha az én 3-éves fiamrol írtál volna.😂🤷🏽♂️
Szinten folyamatosan a kis kezeivel össze fogja a talált az ebédlőben a saját szobájába is . És ha éppen ebéd után van és zsíros a keze bizony az meglátszik . És volt már olyan hogy a szobájában éppen kettesben játszottunk és fektettünk (temperával ) és csak egy pillanatra szaladtam ki a konyhába a sütőből ki venni a húst és szépen a papír helyet a falra került a tempera . Viszont én amikor a lakást festettük a nyáron direkt több festéket vettem és így a férjem időközönként le szokta festeni sajnos más megoldást egyenlőre nem találtunk rá .
Igen igen többször le ültünk és átbeszéltük vele ,hogy a falalt összefogni nem szabad viszont eddig eredménytelen volt sajnos.
2. Vagyok
Nàlunk talán a túlzott óvatosság.
Festékhez, ceruzához stb nem fèrnek hozzà, csak felügyelettel.
Enni csak az asztalnàl lehet, onnan tilos elmenni csak úgy, a fürdőben kèzmosás van előbb.
Ott az ajtó mellett vannak foltok.
3 èves
Ès 4,5 èves
Amúgy miattam nagyobb gàz van.. múltkor a falraborîtottam a kávèmat..meg ilyenek..
De hozzáteszem, hogy nyilván nem csak a mi érdemünk, hanem szerencsére fogékonyak is erre a gyerekeink.
Melyik mosható festék mosható ténylegesen?
Mert a polifarbe nekünk nem vált be. Egyáltalán nem jön le róla minden és kopik is, ha (előírásnak megfelelő módon) próbálom eltávolítani a foltokat.
Egyébként direkt nem alkotott soha egyik gyerek se. Amíg akkorák voltak, csak felügyelet mellett rajzolhattak, utána elraktuk. Nem volt elől se toll, se semmi.
Előszobában vannak foltjaink, csempe kellett volna, mert még a felnőtt vendégek is sokszor a falba kapaszkodnak, nem csak a gyerekek.
Sarkok sérültek, kilátszik az élvédő.
Villanykapcsolók környékén van még itt-ott apró folt, mert ugye amíg nem érték el könnyen, addig a falat is tapizták, ahogy nyúltak.
3 éve volt festés. Ahhoz képest egyáltalán nem szörnyű. Teljes festés még nem kellene, de javítgatni lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!