30 alatti nők, szeretnétek gyermeket 100%os adókedvezményért cserébe?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 12:03
21/53 anonim válasza:
Kezdem magam palimadárnak érezni, hogy én még csak úgy ingyen szültem 2 gyereket.🤣
22/53 anonim válasza:
Szerettem volna 30 alatt gyereket, adókedvezmény nélkül is, de 4 évig nem jött össze. 🤷
23/53 anonim válasza:
Nemhogy emiatt, de még ennél több támogatásért sem szeretnék
24/53 anonim válasza:
Én egyébként is 28-30 évesen szeretném az első gyereket, ettől most nem hoznám ezt előrébb.
22/N
25/53 anonim válasza:
"Nem aggódtok, hogy az ország rosszabbik fele méggyorsabban fog sokasodni?"
Az a része eddig sem munkaviszonyra szült, szóval ahogy nem járt nekik a CSOK, babaváró, stb., úgy ez sem fog.
26/53 anonim válasza:
#25 A Tárki intézetnek jött ki egy publikációja a ksh statisztikái alapján hogy, valamiért a babaváró és a csok bevezetése óta több gyereket szülnek a 8 általánost nem végzett, nem dolgozó nők.
A legszegényebbek közül pont a dolgozó nők nem szülnek. Gondolom, hogy az apának van valami jogviszonya amire mégis megkapják a csok-ot, babavárót.
27/53 anonim válasza:
Alig lesz olyan, akit ez érint. Egyrészt olyan későn szül a többség, hogy minimálisan tudja kihasználni a kedvezményt. Másrészt, nem fogja növelni a születésszámot, ahogy a csok, babavár és egyéb pénzosztás sem ért el eredményt szaporodás terén. Ellenben negatív hatása van bőven. De hát meg lettek szavazva újra...
28/53 anonim válasza:
24 vagyok, már van egy gyerekem, és próbálkozunk a másodikkal is. Nem befolyásoljám a gyerekvállalási döntéseimet az állami kedvezmények, de mindig megkapom, hogy csak ezért szültem. Azért szülök, mert gyereket akarok nevelni. Viszont ha lesz ilyen szja mentesség (most is igénybe veszem, mert 25 év alatti vagyok), akkor fogok élni a lehetőséggel (nyilván), de ez aprópénz ahhoz képest, hogy mennyibe kerül egy gyereket tisztességesen felnevelni. Akit ez motivál, annak gőze nincs arról, hogy mennyibe kerül egy gyerek.
30/53 anonim válasza:
Mennyi hülye van itt, te jó ég. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!