30 alatti nők, szeretnétek gyermeket 100%os adókedvezményért cserébe?
Az adókedvezményt alanyi jogon kaphatod kérdező, szellemi fogyatékra jár ha jól tudom.
Egyébként a válaszadók többségének úgyszintén, szánalmasak, és a viccet sem értik.
#7-nek: Ez nem egy próbálkozás volt hanem egy kérdés, senkit se zaklatok privátban, elhiheted :).
A nevem látszik, ha írnék akkor biztosan tudod, hogy ki vagyok.
#1:
Mikor szeretnél gyereket? Mik a terveid? Vagy ezt egyáltalán belehet így tervezni előre?
#2:
Hogy-hogy?
#4:
Ezek nagyszerű gondolatok voltak! Esetleg olvastad v hallottad valahol vagy teljesen önállóan megfogalmazott vélemény?
Ha a kérdés arra vonatkozna, akkor azt mondanám, hogy nem, viszont 30 percen belül 3 próbalkozás megoldható, aztán hogy abból mennyi eséllyel jön össze 3 gyermek... hát számolja ki valaki, aki valszámmal foglalkozik.. Ikerterhességet is vegye figyelembe!!
#7:
Neked már reagáltam, mert a rágalmad felidegesített.
#8:
Hogy-hogy?
#9:
Hát igen :( sajnos ez ilyen.. Majd ha csak ilyenekből áll majd az ország, akkor lehet pislogni... Mondjuk Keleten már ez van, én is onnan menekültem és a rokonaim is.. Nyugat Mo-on és Ausztriában ķötöttünk ki, én Budapesten az egyetem miatt, de ha végeztem, akkor megyek én is.
#10:
Macska menhely? Sok kis/nagy macskad van?
#11:
Hmm, szívesen vitába szálnék veled, de nem süllyedek le a szintedre, hogy egy ismeretlen embert ilyen módon kritizálsz a semmiből és a semmiért :).
Kellemes ünnepeket kívánok.
Amúgy csak hallottam ezt a hírt a rádióban mézeskalács sütés közben a 90.9 en és innen jött a kérdés.
Leírtam, hogy nem akarok gyereket vállalni, erre az a kérdésed, hogy hogyhogy?
Hát úgy, hogy nem mindenki akar, ez ilyen meglepő?
Ezer érvem van rá, ha szeretnéd, felsorolom.
Sőt, a másik válaszolónak is ezt írtad, "hogyhogy"?
Te még sosem találkoztál olyannal, aki nem akar gyereket vagy mi?
Az okai érdekeltek, de ha ez személyes, akkor nem kell leírni és megelehet szépen is fogalmazni.
Pld nem lehet / nem akarsz, nem mindegy.
Beteg vagy, szar a genetikad, pszchies gondjaid vannak vagy kicsattansz az egeszsegtől és úgy nem akarsz, nem mindegy...
De igazából ezzel a válasszal elégge leírtad magadat, szóval nem is vagyok kíváncsi a te sztoridra/véleményedre/okaidra.
Eleve az a kérdésed, hogy AKAR-e gyereket valaki, erre írtuk, hogy nem. Erre jössz azzal, hogy lehet, hogy nem lehet...
Nem vagyok beteg se testileg se pszichésen, lehetne gyerekem is, csak tudatosan nem akarunk. Rengeteg idő, pénz, energia, lemondás, és mi szeretjük a nyugalmunkat, és utáljuk a gyereksírást, első 3 év folytonos sírást-sz.rtörlést-ejszakázást, a dackorszakot, utána a kamaszkort. Tudatos döntés a gyerekmentesség.
Jelenleg nőként jól keresek, utazunk, jókat szexelünk, van szabadidőnk, nyugalmunk, szabadok vagyunk.
Ezt nem adnánk fel azért, hogy kialvatlan zombik legyünk, sokkal kevesebb pénzért, nulla szabaidővel, nulla alvással, évekig tartó folyamatos mindenről lemondással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!