Erdei vezetéknévhez melyik név paszolna a legjobban?
-Lili
-Liza
-Léna
-Petra
(Külön nem kell őket vélenyezni, elég csak a kérdésre válaszolni.) :)
7. vagyok, lehet, hogy kitörlődött valamelyik válasz, és én már egy másik #hetes vagyok; de még annyival kiegészíteném, hogy a Petrán kívül nekem az összessel úgy hangzik a vezetéknév, mint valami kis mesebeli kobold. :):) [ Nem bántásból írom, hanem kedvesen szeretném. ]
Ilyen tekintetben -meg egyébként is szerintem az a legszebb
-Petra a legjobb
-Léna kb holtversenyben van a Lizával
-Lili a harmadik.
Egyébként szerintem a Lili név önmagában, ami nem Liliána/Lilla/ilyesmik, tehát szóval, a Lili nekem túl kislányos
A Léna nekem túl kemény, -meg túl "erőltetetten vagány" -hangzású; a Liza is kicsit becenévszerű, de nem hangzik rosszul, ez még oké.
Szóval a legszebb a hangzása szerintem a Petra névnek, és az is megy a legjobban a vezetéknévhez, szerintem -komolyságban
A másodikból a Léna és a Liza közül Liza lennék szívesebben
Lili meg önmagában nem szeretnék lenni. De még mondjuk az Erdei Liliána is kicsit még ilyen erdei manósan hangzik. :):)
Bocsi,ha valami nem jót írtam, bocsi, ha valakit megbántottam.
10es az enyémet nem hinném, nem gyakran kommentelek. De ezek szerint másoknak is ugyan az a véleménye.
És de, a Lili,Liza tipikus kislány név. nekem mindegy, mindenki úgy hívja a gyerekét ahogy akarja, de nekem akkor is komolytalanok.
Erdei Virág Jázmin
Szerinted amúgy véletlen írtam a Virágot? 😂😂
Kérdező : Ha mindenképp ezekből kell választani akkor Petra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!