Melyik név illik szerinted legjobban a Szabó vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Lassan itt a szülés időpontja, de még mindig nem döntöttük el, hogy melyik név hangzik a legszebben a vezetéknévvel. Nem a válaszok alapján fogunk dönteni, viszont kiváncsi vagyok mások szerint melyik verzió hangzik a legjobban.
Szabó Lilien
Szabó Laura
Szabó Zselyke
Szabó Mira (vagy Míra)
2021. dec. 18. 14:44
1/22 anonim válasza:
Nekem a Laura és a mira tetszik. A másik kettő sem rossz csak én rosszul vagyok azoktól a nevektől.
4/22 anonim válasza:
Szerintem ezek közül egyik sem, cigányosak.
Az Éva, Katalin, Mária, Erzsébet nem tetszik? Ezek szépen hangzanak ezzel a vezetéknévvel
5/22 anonim válasza:
#4 cigányos 😅😅😅...istenem. Mert egy cigány nem ember vagy mire gondolsz?
7/22 anonim válasza:
Lilien és Laura. Zselyke... sose hallottam ilyen névről. Mira meg külföldi név. De 2-3 hónapja, ebédhordás közben az étteremhez ahol dolgozok, közel van egy játszótér. Egyszer hallottam olyat, hogy az anya a fiát Brandon-nak hívja, egy másik pedig a lányát Kira-nak. Nem tudom mikor jöttek be ide a külföldi keresztnevek, továbbá nem tudom az említett egyének vezetéknevét, de akármi is, magyar vezetéknévvel biztos furcsán hangzik.
8/22 anonim válasza:
Kimondtam hangosan, szerintem ilyen vezetéknévhez nem mennek ilyen felvágós, pöffeszkedő nevek. Nem attól lesz a gyerek különleges, ha ilyen celeb nevet adsz neki.
9/22 anonim válasza:
Igazad van, de a Laura egy átlagos női név és valamennyi vezetéknévvel jól csend, függetlenül hogy híres-e az adott személy vagy sem.
10/22 anonim válasza:
Hetes és kilences vagyok. Húúúú de sértő lehet valakinek a válaszom (a hetes), ha így le lett nullázva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!