A 17 éves mostohafiam megverte a 12 éves lányomat, mit tennétek?
Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy vannak olyan oldalak facebookon meg instagramon, hogy egy településnél lehet kérdezni meg össze vissza fröcsögni másokról névtelenül és ezt kirakjak. A 12 éves lányomról is írt valaki hogy lefeküdt egy fiúval, ami nem igaz, semmi alapja nincsen. És ezért megverte a húgát. Mire hazajöttem, kék zöld foltos volt a lányom, a fiú szerencséjére nem volt itthon, mert visszahúzott az anyjához.2022. dec. 20. 21:05
12/24 anonim válasza:
Lelehet értékelni,de mennek én érte bárhol van és énis csinalnák neki kék zöld foltokat...
13/24 anonim válasza:
Köteles vagy feljelenteni. A lányod érdekében. Hogyan fogod megvédeni legközelebb, ha most nem teszel semmit?
14/24 anonim válasza:
És ez a srác amúgy szefós? VAgy milyen jogon emel kezet a lányodra? Féltestvérek, vagy még az se????
15/24 anonim válasza:
Hát hirtelen felindulásból biztos én is összeverném. Talán még nyugodtabban is.
De ha már nem volt erre lehetőséged, jelentsd fel.
16/24 anonim válasza:
Eloszor is korhaz, es latlelet. Azzal tudod feljelenteni.
Meg most induljatok.
Persze, hogy komolyan veszik, csaladon beluli eroszak, buntetendo, 12 eves kortol.
17/24 anonim válasza:
Szerintem is jelentsd fel. Mondjuk, ha az volt az oka, amit írtál, akkor nem vagyok benne biztos, hogy "testvéri szeretetből, nevelési céllal" verte össze. Lehet, hogy már molesztálta is, vagy legalábbis próbálkozott nála. Ennek azért utána járnék.
18/24 Derjaderja válasza:
17. Nekem is ez jutott eszembe (ha nem kamu). Fèltékenység.
19/24 anonim válasza:
Feljelentés. Nem várogatnék a gyerekemet bántalmazó apjára, mit szól.
Nyilván ő nem akarná, hogy feljelentsd. De ha nem teszed, te sem vagy semmivel sem jobb a srácnál.
20/24 anonim válasza:
Igen, ha van autód, most vidd be latleletre. Holnap mehet a feljelentés. A fb oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!