Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy 17 éves lány gyűlöl nő...

Ha egy 17 éves lány gyűlöl nő lenni, azzal mit lehetne kezdeni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Semmit, ez csak hiszti.
2022. szept. 26. 16:30
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Pszichológussal beszélgessen, meg el lehet mondani neki, h nyugodtan élhet fiús lányként is, nem kötelező a hagyományos női szerep minden attribútumát szolgai módon követni. Nyugodtan hordhat fiús ruhát, nem kötelező sminkelnie, sőt, akár naponta váltogathatja nyugodtan, h éppen mennyire "nőiesen" kíván megjelenni.
2022. szept. 26. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Csak nem a menstruáció zavarja?
2022. szept. 26. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Majd megszokja. Általában a tinik nehezen viselik a nő-létet. Emlékszem a húgomra..Ma már boldog, 3 gyerekes családanya.
2022. szept. 26. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Én erősíteném az önbizalmát, dicsérném, ami szép és nőies benne. Ha nem fogadja el sokadszorra sem, nem kezdi el magát máshogy látni, akkor jöhet egy szakember..
2022. szept. 26. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Én 40 évesen is utálok nõnek lenni, pedig már családom, gyerekeim vannak. Nem kell és nem is lehet vele csinálni semmit. Ez van, el kell fogadni.
2022. szept. 27. 04:17
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
Még csak nem is nő, kislány. Mit utál benne?
2022. szept. 27. 06:55
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
6-os, dehogynem kell csinálni ezzel valamit! Terápia kell! Te mégis milyet képet adsz tovább a gyerekeinek???
2022. szept. 27. 07:02
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmit, akkor ne erőltesd. Ez egyfajta önvédelem, még ráér nőnek lenni.
2022. szept. 27. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan képet, hogy vannak dolgok az életben, amiket készen kapunk, és úgy kell elfogadnunk, ahogy vannak. Lehet az a baja, hogy nagy az orra, vagy hogy rövidlátó, vagy hogy hízásra hajlamos, vagy hogy nônek született. Tök mindegy. Abból kell kihozni a maximumot ami van.

És az, hogy elfogadom a helyzetet, nem jelenti azt, direkt örülnöm kéne neki. A hízékony embereket se küldik terápiára, ha a salátájuk felett felsóhajtanak mikor a sovány barátnôjük tolja be a sütiket, hogy "bárcsak inkább olyan anyagcserém lenne, mint neki". Nem kell eljátszania, hogy hú de boldog, hogy hízékony lehet. Én se fogom megjátszani, hogy hú de boldog vagyok, hogy menstruálok, hogy fáj a menzesz, fáj az elsô szex, fáj a szülés, fáj a szoptatás. Hogy hú de boldog vagyok, hogy húszéves koromtól évente járhatok a nôgyógyászhoz, hogy belémturkáljon, ha más nincs, a rákszûrés miatt.

2022. szept. 27. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!