Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Így még összejöhet a gyerek...

Így még összejöhet a gyerek 30 előtt ?

Figyelt kérdés

Későn kezdtem az egyetemet, 27 leszek mire végzek a mesterszakkal. Utána szerentém kicsit belendíteni magamat a szakmában egy olyan két évig. Plusz még a megfelelő társ sincs hozzá.

24/nő

Ha szerencsésen párra találok addig és hamar összejön amikor próbálkozunk, akkor végülis lehetséges, nem?

2022. dec. 20. 19:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

“ Szerintem necces, főleg hogy nincs is kapcsolatod. Amik közül pedig lássuk be, a legtöbbnek nem gyerek a vége, főleg huszonévesen.”

Na ez így akkor értelmetlen, mert ha lenne is kapcsolatom, nem gyerek lenne a vége. Különben már volt, kettő is, így a kezdeti tapasztalásokon, meg komolytalanságokon túl vagyok.

29 évesen elmegyek szülési szabira, az nekem teljesen ok. :D

2022. dec. 20. 20:26
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
Én inkább nem kezdtem el az egyetemet 25 évesen, mert meg tudtam, hogy babát várunk. Szeretnék teljesen rá hangolódni, nem érdekel ilyenkor a karrier. Az meg vár, de ez a kis élet, csoda, ez az, ami igazán fontos egy életben, számomra. Tehát én a te ellenpéldád vagyok. Amikor a baba 2 éves lesz, én vissza megyek a drága munkahelyemre, amit nagyon nagyon szeretek, s akkor kezdem el az egyetemet. Addig csak a baba és a férjem létezik. Sok sikert, egyébként még össze jöhet, reméljük Te is leszel olyan áldott, hogy meg találod az igazit addigra.
2022. dec. 20. 20:35
 13/28 anonim ***** válasza:
32%
Egyébként ma lett a kicsi 24 hetes, tehát még a pocakban van. És az nem igaz, hogy a huszonéves kapcsolatokból nem lehet semmi komoly, hiszen mi 6 éve vagyunk együtt a párommal, 20 évesen habarodtunk egymásba, végtelenül. Azóta saját családi ház, szeretet, béke. Terveztük a kicsit, mindene meg lesz. Tehát csak pozitívan!
2022. dec. 20. 20:38
 14/28 A kérdező kommentje:

Leszek. :)

Szerencsére nekem még az egyetemi tanulmányaimat sem kell félbeszakítanom és így mellette a szeretett kis részmunkaidős munkahelyemre is bemehetek, ahol imádnak a munkatásraim❤️❤️ Aztán 30 évesen már befejezett egyetemmel tudok majd babókázni és minden kitűzött cél után jöhet a kicsi.

2022. dec. 20. 20:39
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Összejöhet. De évek múlva nem fogod szerintem ennyire fontosnak érezni, hogy 30 előtt mindenképp meglegyen. Én mindig azt mondtam 30 felett már nem akarok szülni, ráadásul 25 és 27 évesen szültem. Teltek az évek és a körülményeink nagyon sokat változtak, pozitív értelemben, 33 évesen fogok szülni 3. babát és már közel sem érzem magam olyan "öregnek" egy terhességhez, amilyennek korábban gondoltam volna.
2022. dec. 20. 20:42
 16/28 A kérdező kommentje:
Persze, nem is mondtam, hogy más kismama öreg lenne, nem ellenük irányult, hisz anyukám is 38 évesen szült engem. Ez csak az én vágyam, hogy befejezett egyetem és munkatapasztalat után szüljek. :)
2022. dec. 20. 20:43
 17/28 A kérdező kommentje:

13-Egyébként tényleg nem lehetetlen. Az én picuromnak is meglesz mindene, hisz saját lakásom van, amit a szüleimtől kaptam és eléggé jól fogok keresni egyetem után. :)

Annyit fogok rá költeni, hogy azért mások utálni fognak. 😜

2022. dec. 20. 20:47
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Először csináld meg a mesterszakot. A baba ráér utána. Fizetés szempontjából sem mindegy, ami baba mellett lényeges lehet.
2022. dec. 20. 21:08
 19/28 anonim ***** válasza:

30 vagyok 28 voltam mikor ferjhez mentem.

Probalkozni csak augusztusban kezdtunk el. 2 honap alatt terhes lettem. Sajnos 8 hetesen elveteltem, de jovo februarban újra kezdjuk a probalkozast. Nem vagy lemaradva semmirol.

2022. dec. 20. 21:14
 20/28 A kérdező kommentje:

Tudom, csak a troll-nak kontráztam. :)

Természetesen az egyetem az első. :)

2022. dec. 20. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!