Így még összejöhet a gyerek 30 előtt ?
Későn kezdtem az egyetemet, 27 leszek mire végzek a mesterszakkal. Utána szerentém kicsit belendíteni magamat a szakmában egy olyan két évig. Plusz még a megfelelő társ sincs hozzá.
24/nő
Ha szerencsésen párra találok addig és hamar összejön amikor próbálkozunk, akkor végülis lehetséges, nem?
“ Szerintem necces, főleg hogy nincs is kapcsolatod. Amik közül pedig lássuk be, a legtöbbnek nem gyerek a vége, főleg huszonévesen.”
Na ez így akkor értelmetlen, mert ha lenne is kapcsolatom, nem gyerek lenne a vége. Különben már volt, kettő is, így a kezdeti tapasztalásokon, meg komolytalanságokon túl vagyok.
29 évesen elmegyek szülési szabira, az nekem teljesen ok. :D
Leszek. :)
Szerencsére nekem még az egyetemi tanulmányaimat sem kell félbeszakítanom és így mellette a szeretett kis részmunkaidős munkahelyemre is bemehetek, ahol imádnak a munkatásraim❤️❤️ Aztán 30 évesen már befejezett egyetemmel tudok majd babókázni és minden kitűzött cél után jöhet a kicsi.
13-Egyébként tényleg nem lehetetlen. Az én picuromnak is meglesz mindene, hisz saját lakásom van, amit a szüleimtől kaptam és eléggé jól fogok keresni egyetem után. :)
Annyit fogok rá költeni, hogy azért mások utálni fognak. 😜
30 vagyok 28 voltam mikor ferjhez mentem.
Probalkozni csak augusztusban kezdtunk el. 2 honap alatt terhes lettem. Sajnos 8 hetesen elveteltem, de jovo februarban újra kezdjuk a probalkozast. Nem vagy lemaradva semmirol.
Tudom, csak a troll-nak kontráztam. :)
Természetesen az egyetem az első. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!