Melyik nevet adjuk a lányunknak az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
- Erzsébet
- Zselyke
- Lili
- Gyopárka
- Janka
2022. dec. 20. 12:53
12/25 anonim válasza:
A Jankán kívül mindegyik jó.
A Janka is csak azért nem, mert én még emlékszem a "Szomszédok" c. teleregényből Janka nénire. :-)))))))))))))))
13/25 anonim válasza:
+1 a Gyopárkára.
Amúgy az ilyen kérdéshez szavazást célszerűbb kiírni.
14/25 anonim válasza:
13-as szavazást nem minden regisztrált felhasználó írhat ki.
Ezek közül egyedül a Lili tetszik. Erzsébetet max második névnek tudom elképzelni, a többi sehogysem.
Nekem az általános iskolai matek tanáromat hívták Gyopárkának, azaz Gyopi néninek. Egy iszonyatosan kövér, harsány, állandóan kiabáló nő volt. Ki nem állhattam. Szóval én nem tudok ettől elvonatkoztatni. Hozzá amúgy illett ez a név. :D
16/25 anonim válasza:
Az Erzsébet gyönyörű, én is szívesen adnám a lányomnak. Sokkal szebb, mint a Gyopárka, Zselyke vagy Janka, és nőiesebb, mint a Lili.
17/25 anonim válasza:
Ezek közül Janka, vagy Erzsébet Bettaként becézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!