Mivel foglaljátok le magatokat kisbaba mellett?
Kendőben altatom napközben, lehajolni nem tudok így a házimunka fele kivitelezhetetlen és idegesít az elvesztegetett idő amíg órákat sétálgatok fel-alá mint valami szellem a lakásban.
Olvasás jutott eszembe hogy arra már rég nem jutott időm a munka mellett, újra elkezdhetném.
Ti mit szoktatok még ami esetleg állva hajolgatás nélkül megoldható egy babával a mellkasodon?
Podcastet hallgatok (vezeték nélküli fülhallgatóval), van vezetéknélküli porszívó, azzal porszívózok, port törlök vagy felületeket mosok le. De ha van egy vezeték nélküli fülhallgatód, úgy tudsz filmezni is.
Sétálni is lehet, ha van kedved. Az neki is jó.
Nyilván a legegyszerűbb lenne más altatásra átszoktatni, de gondolom, nem én juttatom először eszedbe ezt a gondolatot. :D Az enyém is kendőben szeret a legjobban aludni, de egy ringatható pihenőszékben is jól elalszik, ha extra nyűgös, és nem alszik segítség nélkül. Onnan el tudok sompolyogni, ha elaludt.
Szerintem nyugodtan lehet pihenni, amíg a baba pihen, és babával együtt csinálni a feladatokat.
Meg a kérdező nyer egy csomó időt, ha sikerül hasznosnak elfoglalnia magát altatás közben, ami a babának mindegy, mert ugye alszik, a kérdezőnek meg számítana.
Van egy maminbaba nevezetű táncos-hordozós sport, úgy összeköthető a hordozóban altatás, és a mozgás.
Elöl babával porszívózás, vasalás (nagyon odafigyelve) ment, háton babával bármi.
Amég előre kötöttem, az után hogy bealudt, ledőltem, olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!