Virág vezetéknévhez melyiket adnátok?
Figyelt kérdés
-Hanna
-Lotti
-Léna
-Alíz
2022. dec. 18. 01:40
22/30 anonim válasza:
Szerintem óriási baromság ez a kisbaba név, hiszen minden korosztályban kitalálnak valamit,mert soha semmi sem jó,mire a most született gyermekek felnőnek,akkorra már a Anna lesz a gáz,és minden második gyermeknek modern,divatos neve lesz.Szerintem a Lotti név egyáltalán nem gáz,nekem kifejezetten tetszik,mivel különleges.Én ahány Lottit ismertem,mindegyik elbűvölően szép,tehetséges kislányka volt.
24/30 anonim válasza:
21,22 vagyok,Illetve pont ilyen helyzetben vagyok én is,mint te.Az én lányom Lujza. 9 évvel ezelőtt mindenki leszavazta,hogy nagyon gáz,kisbabás,öreges és még maguk sem tudják,mi újat találjanak ki az ócsárolására.Nekem,és a páromnak tetszett,ezért nem hallgattunk másokra,Lujza lett a neve.Mikor megszületett szembesültünk vele,hogy ez a név tökéletes választás volt,pont olyan Lujzis lányka lett, mióta közösségbe került,csak dícsérik a nevét...
29/30 anonim válasza:
Szerintem a Hannával hangzik a legjobban, viszont az elég gyakori lett mostanában :/
Legyen az Alíz
Vagy akár mindkettő: Virág Hanna Alíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!