Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Virág vezetéknévhez melyiket...

Virág vezetéknévhez melyiket adnátok?

Figyelt kérdés

-Hanna

-Lotti

-Léna

-Alíz

2022. dec. 18. 01:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
9-Mellesleg ismerek lottit, sose panaszkodott a nevére, sőt sokan dícsérték is!
2022. dec. 18. 09:25
 12/30 A kérdező kommentje:
Amúgy meg szerintem nincs ilyen hogy picibaba név...ezt csak itt a gyakorin látom folyton. Jó hogy sokaknak egy kisbaba JUT ESZÉBE róla, de attól másnak még lehet egy teljesen rendben név, meg tényleg nem értem mi baj van a lottival, nekem egyáltalán nem hangzik babásnak. Lili névvel is vannak emberek, mégis erre is mondják ugyanezt...
2022. dec. 18. 09:29
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Jó, akkor add a Lottit nekem mindegy. Én haragudnék a szüleimre ha ilyen nevet kaptam volna, de ez az én véleményem. Akit én ismerek Lotti, ő utálja, bár igaz ő felnőtt nő(30 felett)
2022. dec. 18. 09:32
 14/30 A kérdező kommentje:
Meg a való életben nem hiszem, hogy pont ezt mondanák majd a nevére hogy jajj de kisbabás név. Esküszöm sose hallottam ezt, van Panna ismerősöm,, na erre szokták itt mondani, de őt nem szekálták a neve miatt, felnőtt korban sem volt vele gond. Komolyan vették. Nem a név határoz meg szerintem. bocsánat csak muszáj volt kiírnom, mert gyakran látom ezt a mondatot és valahogy sosem érettem.
2022. dec. 18. 09:34
 15/30 A kérdező kommentje:
13.Jó hogy más véleménye nem számít, csak kíváncsi voltam nem itteni vélemények alapján döntök, de nem gondoltam volna hogy valaki ennyire nem bírja ezt a nevet. Szerintem kedves kis név.
2022. dec. 18. 09:36
 16/30 A kérdező kommentje:
13-én ismerek lottit, ő például szereti...nem fogsz meggyőzni, de értem hogy van aki utálja. valaki nem ez van. De többet nem tudsz tenni...
2022. dec. 18. 09:38
 17/30 anonim ***** válasza:
37%

14es oké hogy nem mondták a szemébe. Itt, arc nélkül őszintébbek az emberek.

Nem is akarlak meggyőzni, csak hálát adok az éhnek hogy én nem lettem Lotti :-D

A többi nevetek jó, én abból válogatnék.

2022. dec. 18. 09:49
 18/30 A kérdező kommentje:
17...jó van megértettem, hogy utálod de én maradok a Lottinál, meg a Léna még az ami beugrós. Nem neked se lesz amúgy is :D..
2022. dec. 18. 10:02
 19/30 anonim ***** válasza:

Alíz.

A Lenával "viráglé" lenne, az a baj.

2022. dec. 18. 10:50
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Virág Virág
2022. dec. 18. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!