Melyik a leginkább szoptatásbarát cumi szerintetek?
Kizárólag anyatejes babának mit adnátok legjobb szívvel?
A nagyobbik lányomnak nem volt cumija, nem is hiányzott, viszont most a kicsinél úgy érzem, hogy néha jól jönne. Nincs tapasztalatom cumi-ügyben, viszont nem is szeretnék 600 félét összevásárolni, mire megtalálom az igazit, főleg hogy félek, utána a szoptatás nem menne olyan gördülékenyen.
Nektek mi vált be leginkább?
Sógornőm 9 hónapig szoptatott (akkor gyógyszeres kezelés miatt kellett abbahagynia), ő a BIBSre esküdött, hasonlóakat gyógyszertárban kaphatsz cseresznyecumi néven, olcsóbb is.
Amúgy ezen kívül kemény 2 féle típus van: a szimmetrikus meg az anatómiai (aszimmetrikus).
A Babylove (dm), mam, avent szimmetrikus, a Babydream (Rossmann), Nuk aszimmetrikus. :)
Próbálkozni kell
Fiam szo szerint semmit nem fogadott el. 8hónaposan meg ő találta meg a játékai közt, akkor szokott rá.
Lanyomnak meg az első naptól mindegy mit adtam, mindet elfogadta szoptatas mellett
Csak azt tudom elmondani, hogy melyik nem az 100 %: mam, tommee tippee. E kettőt használtuk, a tommeet fogadta el a lányom és ez vezetett cumizavarhoz.
Mivel mind majdnem ugyanolyan, mással is ez lett volna.
Mam vagy valami ilyesmi? Nekem ugyan már nagyobb a gyerekem, de a gyógyszertárban "fogszabályzós" cumit kérj. Az egy kicsit nyomottabb, nem kerek. 2-es méret a legjobb szerintem, az 1-es túl kicsi, ahogy nő jöhet a 3-as. Már ha elfogadja, mert nem minden gyerek fogadja ám el.
A lányom 4 hónaposan, a fiam 1 évesen köpte ki, és soha többet nem fogadta el, onnantól majd megőrültem az altatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!