Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a leginkább szoptatásba...

Melyik a leginkább szoptatásbarát cumi szerintetek?

Figyelt kérdés

Kizárólag anyatejes babának mit adnátok legjobb szívvel?

A nagyobbik lányomnak nem volt cumija, nem is hiányzott, viszont most a kicsinél úgy érzem, hogy néha jól jönne. Nincs tapasztalatom cumi-ügyben, viszont nem is szeretnék 600 félét összevásárolni, mire megtalálom az igazit, főleg hogy félek, utána a szoptatás nem menne olyan gördülékenyen.

Nektek mi vált be leginkább?

2022. dec. 16. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Egyik sem az. Ez csak kamu reklámszöveg.
2022. dec. 16. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Sógornőm 9 hónapig szoptatott (akkor gyógyszeres kezelés miatt kellett abbahagynia), ő a BIBSre esküdött, hasonlóakat gyógyszertárban kaphatsz cseresznyecumi néven, olcsóbb is.

Amúgy ezen kívül kemény 2 féle típus van: a szimmetrikus meg az anatómiai (aszimmetrikus).

A Babylove (dm), mam, avent szimmetrikus, a Babydream (Rossmann), Nuk aszimmetrikus. :)

2022. dec. 16. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Szoptatásbarát cumi nem létezik.
2022. dec. 16. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Próbálkozni kell

Fiam szo szerint semmit nem fogadott el. 8hónaposan meg ő találta meg a játékai közt, akkor szokott rá.

Lanyomnak meg az első naptól mindegy mit adtam, mindet elfogadta szoptatas mellett

2022. dec. 16. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

Csak azt tudom elmondani, hogy melyik nem az 100 %: mam, tommee tippee. E kettőt használtuk, a tommeet fogadta el a lányom és ez vezetett cumizavarhoz.

Mivel mind majdnem ugyanolyan, mással is ez lett volna.

2022. dec. 16. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Na, megjöttek a cumifóbiás lepontozók 🤣🙈🤦‍♀️
2022. dec. 16. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a cumizavar inkább babafüggő, mintsem cumifüggő. Nálunk pl. nem okozott gondot, de ez nem jelenti azt, hogy nálatok nem fog. 2-es jól írta, nem tudom, miért lett lepontozva. Mi vettünk egy szimmetrikus MAMot, meg egy aszimmetrikus Nukot, az utóbbit fogadta el, és azóta is azt használja a lányom (másfél éves múlt).
2022. dec. 16. 14:56
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Mi curaprox cumit hasznalunk :)
2022. dec. 16. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Mam vagy valami ilyesmi? Nekem ugyan már nagyobb a gyerekem, de a gyógyszertárban "fogszabályzós" cumit kérj. Az egy kicsit nyomottabb, nem kerek. 2-es méret a legjobb szerintem, az 1-es túl kicsi, ahogy nő jöhet a 3-as. Már ha elfogadja, mert nem minden gyerek fogadja ám el.

A lányom 4 hónaposan, a fiam 1 évesen köpte ki, és soha többet nem fogadta el, onnantól majd megőrültem az altatással.

2022. dec. 16. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a mam bejött. 8 hónapig cumizott a nagy, most a kicsinél is azt használjuk, nála sem tapasztaltam semmi rosszat.
2022. dec. 16. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!