Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezekre a filmekre, sorozatokra...

Ezekre a filmekre, sorozatokra milyen kort adnátok határként, amikortól engednétek a gyereknek hogy megnézze?

Figyelt kérdés

A gyereknek nincs semmilyen rendellenessége.

Különben dühbe jövünk

Banános Joe

Harry Potter filmek

Agymenők

Ezel

Jákob rabbi kalandjai

Lolita

Rambo 1-3

Bridget Jones

2022. dec. 15. 08:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De ez nem úgy működik, hogy belövöm, hogy mit tudom én, a Bridget Jonesra 14 év a korhatár, és előtte hiába akarja megnézni, nem engedem. Ha én megmutatnám a 10 éves lányomnak, egyszerűen unná és otthagyná, mert nem értene belőle semmit, amit meg véletlenül igen, az nem érdekli. Nem az ő világa.

Amit kifejezetten akarnak, azt az enyémek megnézhetik. Na jó, a Passióról meg hasonló beteg dolgokról erősen lebeszélném őket. A férjem is nézte azt hiszem a Nacrost a Netflixen, és amikor bement hozzá a lányom, kikapcsolta, mert épp felakasztottak benne egy macskát. De az ilyen szélsőséges dolgokat leszámítva nincsenek direkt letiltva semmiről. A túl nagy hülyeség nekik se tetszik, nem kell azt külön tiltani.

2022. dec. 15. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!