Vezettek naptárat? Hogy jegyzitek meg mikor kell megjonnie?
Azóta jegyzem fel egy piros +al a naptárban, mióta pozitív lett a terhességi tesztem és számolgatni kellett, hogy vajon a régi vagy az új párom az apa...
(annyira sok minden volt akkoriban + annyira tudatlan voltam hogy jajj)
Plussz mindig csak kb-ra lehet belőni nálam, így jobb
Amig nem kezdtunk probalkozni a férjemmel addig csak a telefon naptarjaba irtam.
Par honappal probalkozas elott fizettem elo egy applikaciora ami pl a lh teszteket is kiertekeli, mindent be lehet irni tunetektol kezdve a homerozesig stb.
Nekem is kártyanaptáram volt, anyutól tanultam. :D
Mostmár hőgörbét is vezetek kb. 3 éve, így a Kindara appot használom, az minden igényemet kielégíti. Nekem pl. tök érdekes látni, hogy hogy alakultak a ciklusaim terhesség előtt és hogy alakulnak most, még szoptatás alatt. Elég hamar beállt úgy tűnik elég rendszeresre sajnos. Meglettem volna még nélküle egy darabig. :D
Szerintem jó, ha legalább az elmúlt egy évvel tisztában vagy kb., ha valamilyen okból orvoshoz kell menned és megkérdezi mikor jött meg utoljára, milyen hosszúak átlagosan a ciklusaid, akkor jó, ha naprakész és reális infót tudsz mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!