Hol találálhatok olyan helyeket, ahol filmekbe keresnek gyerekszereplőket?
Légyszí ne essetek nekem, nem én akarok a gyerekemből filmsztárt faragni. 10 éves a lányom, és hónapok óta azzal nyúz, hogy annyira szeretne egy filmben vagy reklámban szerepelni, és legalább válogatásra vigyem el. Végülis egy válogatáson nem múlik semmi, legfeljebb nem kerül be, de legalább onnantól nem mondhatja, hogy én tettem keresztbe az álmainak. :)
Viszont hiába keresem, nem találok semmi normálisat, csak olyanokat, amikről már messziről ordít, hogy komolytalan (béna Facebook-oldal rossz helyesírással, stb.) Egyáltalán léteznek ma még ilyen válogatások? (Gyerekkoromban voltak, egyszer vagy kétszer én is elmentem.) Ha igen, hol tudom megtalálni?
A lányom nevében is köszi, ha segítetek.
Nem ártana, ha tudna beszélni azért pár szót németül / angolul.
Értesd meg vele, hogy ez is kell hozzá, és akkor már öszönzöd a nyelvtanulásra is.
8 eve vagyunk a a gyerekemmel ebben a vilagban ( pici baba kora ota, igaz mi kulfoldon elunk ), arra keszitsd fel magad, meg ot is, hogy ez egy nagyon komoly verseny, tobb ezer gyerekbol valasztanak egyet, kb. annyi esely van ra, hogy kivalasztjak, mint megnyerni a lotto otost.
Lenyeg, hogy mind a ketten egy hobbinak fogjatok fel, ha behivnak valogatasra az mar hatalmas siker, mert tobb szazat is behivnak, sokszor 3-4 kor is van, szukites, aztan abbol lesz egy valaki a reklamban.
Elmentek egy valogatasra, utana legjobb elfelejteni. Nem temazni rajta, nem elni be magad semmibe, mert egy 10 eves nagyon konnyen serul, neked kell figyelned erre, megertetni vele, ha be is kerultok egy ugynokseghez, az sajnos meg nem garantalja, hogy eleteben egyszer is kozel lesz egy reklamhoz. Ne az legyen, hogy azt higyje azert nem valasztjak ki, mert o nem jo.
Viszont drama school, ilyesmit keressetek nyugodtan, ha ez erdekli.
3-as valaszolo, cegeket nem kell felkeresni, ok nem foglalkoznak ilyennel. A cegek, tv-sek KIZAROLAG ugynoksegen keresztul keresik a gyerekeket.
Gondolj bele ha napi tobb szaz levelet kapnak a tv-sek az elfogult szuloktol ?
Ez nem igy mukodik.
Tudom, beszélgettem vele erről. Én is jártam gyerekként ilyen helyekre, tudom, hogy működik, egyszer válogattak be, akkor is valami vallási műsorba, szóval illúzióim nekem sincsenek. :) És egyáltalán nem szeretném, hogy erre az útra lépjen. Ha egyszer esetleg beválogatnák statisztának, és látná, milyen, az pont elég lenne.
A színjátszókört ajánlgattam neki, de ahhoz nincs kedve.
Ha valahol szerződéskötésre kerül sor, az szerintem onnantól nem úgy működik, hogy "ma nincs kedvem"...
Azért itt határidős dolgok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!