Van aki ismeri és tudja a film címét?
Régebben láttam,és a napokba most elő jöttek kis emlékek,nagyon szeretném újra megnézni!
Az elejére nem nagyon emlékszem,de azt tudom hogy gyerekek a főszereplők és a várost evakuálják,mert szörnyek szabadultak ki.A gyerekek célja hogy eljusanak egy magas épületbe és kiküldjék a jeladot hogy túlélték,de a nyomukba van egy fekete/sötét szürkés szörny (olyasmi mint az alien csak kutyásabb),miközbe mennek az épülethez a hidon ez a szörny rájuk támad a kocsiból kimenekülnek,de az leesik a hídről,valamit benne hagytak és az egyik fiú bevállalja hogy lemegy,megszerzi amiért lement,de a szörny rátamadt,aztán ahova mennek épület ott is rájuk támad ez a szörny és egy másik fiú bevállalja hogy elcsalja és kikerülnke a tetőre,ha jól emlékszem az összes gyerek túléli és végül értük mennek,de nem emlékszek sok mindenre belőle és sehol se találtam meg!
Nagyon köszönöm,ha valaki tudja a címét és leirja nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!