Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Almavirág vagy Barackvirág...

Almavirág vagy Barackvirág név tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Ne keressétek az mta listán, nincsenek ilyen nevek, viszont úgy gondolom, hogy biztosan engedélyeznék őket, hiszen van Banánvirág név, ami adható! Nektek melyik tetszik jobban?
2022. dec. 7. 13:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazán egyik sem, de ha választani kell inkább az Almavirág. Mivel az Alma és a Virág is külön adható név, az engedélyeztetés is szerintem simábban menne mint a barackos esetében.
2022. dec. 7. 16:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Almavirág
2022. dec. 7. 16:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Van egy név, amit soha a jóbüdöséletben nem adnék se gyereknek, se állatnak, se magamnak, de nagyon tetszik. A hivatalos listán találtam. :D

Ez a Búzavirág. Aztán, nagyon tetszik az eső, mint név, néhány helyen ez a felhasználónevem, csak más nyelven. Poénkodtam is vele, hogy átneveztetem magamat Esőre, összeházasodom Napsugárral és felneveljük Búzavirágot. :))

Amúgy egy-ketten még mindig túlkomolyan veszik ezt a kérdést, pedig el mondta a Kérdező is, hogy nem kell komolyan venni.

Én a Barackra szavaztam, mert az dallamosabb, hangzásra szebb, de az Almásat jobban el tudnám képzelni. 🤔

2022. dec. 7. 17:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, nem mondott ilyent :D Akkor bocsi. De szerintem akkor sem kell ennyire komolyan venni. :)
2022. dec. 7. 17:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
13 Nekem a búzavirág az egyik kedvenc virágom, de biztos hogy nem adnám gyereknek, akkor inkább az Imolát 😃
2022. dec. 7. 18:47
 16/22 anonim ***** válasza:
Almavirág
2022. dec. 7. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Almavirág.

A Barackvirág a mássalhangzótorlódás miatt nem tetszik.

Amúgy nekem is tetszik a Búzavirág, meg a Tûzvirág is.

2022. dec. 8. 00:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel az Alma és a Virág is külön adható név, az engedélyeztetés is szerintem simábban menne mint a barackos esetében."

Úgy tudom, a Barack is adható.

2022. dec. 8. 00:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Alma, Barack, Eper, Szeder, Bodza, Egres, Áfonya, Málna, Cseresznye, Szamóca, Boróka, Borbolya, Szilva ezek mind adható gyümölcs és bogyó nevek szóval mindet lehet kombinálni a Virággal 😃 Kiegészítésképp ide lehet sorolni a Mogyorót, Mandulát, Diót és a Gesztenyét is 😃 Persze a sima virágneveket is lehet mint pl. a Kamilla. A leghosszabb adható nevünk a Csillagvirág, de nekem a Vadvirág érdekes még.
2022. dec. 8. 04:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Körömvirág, Jégvirág...
2022. dec. 8. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!