Bíborka vagy Dalma tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Nyilván ha egyik se tetszik, akkor azt nem kell megjegyezni.2022. nov. 26. 17:06
1/19 anonim válasza:
A Dalma jobb név. A Bíborka felnőtt korban hülyén hangzik.
Gondolj arra, hogy a megszületendő kisbabád egyszer felnőtt is lesz.
2/19 anonim válasza:
Dalma, az elegánsabb, felnőttesebb.
3/19 anonim válasza:
Egyiket se adnám a sajátomnak, de a kettő közül a Dalma, az felnőttként is jobban megállja a helyét.
4/19 anonim válasza:
nekem mindkettő tetszik, ismerek is mindkettőt. Én talán a Dalmát választanám
5/19 anonim válasza:
Nekem Bíborka tetszik jobban.
Ha megszületik majd érezni fogod melyik illik jobban hozzá.
8/19 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok miért lettem lepontozva.
Nekem elmúlt minden bizonytalanság amikor megláttam a gyerekeim arcát.
9/19 anonim válasza:
Nekem a Bíborka tetszik jobban, hangzás és személyes kötődés miatt is. Szerintem a vezetéknévtől is függ. Mindkettő szép név, azt adnám, amelyik jobban passzol hozzá.
10/19 anonim válasza:
Nekem a Dalma kicsit jobban tetszik, de a Bíborka sem rossz. A Hajnalkák, Piroskák is felnőttek és köztünk élnek. És mindeki ismer Panni nénit, Piri nénit, Teca nénit, Annus nénit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!