Honnan veszik az ezt-meg-azt nem lehet enni várandósság és szoptatás alatt hiedelmeket?!
Szinte minden nap van egy ilyen kèrdès, hogy ehet-e valamilyen ételt valaki várandósság vagy szoptatás alatt. És általàban csupa olyat kérdeznek, amiről egyértelmű, hogy nyugodtan ehető. Szoptatás alatt még èrthető, hogy van olyan baba, aki valamilyen ételre érzèkeny, na de alapbòl minden szoptató anyàt ,,eltiltani" bàrmilyen ételtől logikàtlan lenne.
Honnan erednek egyàltalàn az ilyen feltevések?! Mert èn összeolvastam mindenhonnan mindenfèlèt, de kigefezetten nem hallottam mèg olyanròl, hogy vàrandòssàg alatt nyers ètelen kívül màst ki kène hagyni.
Vannak bizonyos gyógynövények, amik vetélést okozHATnak.
És ez megijeszti a kismamákat, ugye tudjuk, hogy aki ártalmas életet él, nyakra-főre szül, aki meg egészséges életmódot folytat, annál akadhatnak gondok..
Miért lettem 0%?
Tudatlanságból.
Látod, kérdező, itt a válasz a kérdésedre. Írok egy helyes,igaz választ, és lenyomnak 0-ra.
Fahéjból is, petrezselyemből is 1kg-t kellene egyszerre (!) megennie a terhes nőnek, hogy esélye legyen bármilyen negatív hatást kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!