Tényleg baj ha tucatnév egy név?
Figyelt kérdés
Annyira sok névnél látom már ezt a jelzőt és ilyenkor arra gondolok hogy egyszer minden név úgyis tucat lesz. Egyszer felkapják, tucat lesz, aztán elavul, újra ritkaság lesz. Sokan azért nem adnak egyes neveket mert tucat név. Engem sose zavart hogy bizonyos nevekből van több, hisz nyilán van több mert sokan szeretik. Egyik kedvenc nevem régóta benne van a topban, mégis környezetemben sose hallottam gyerekeket e névvel, pedig 3 óvoda is van közelemben. Szóval baj az ha tucatnevet kap a gyermek? Mennyire származik hátránya ha mondjuk 3 Anna van egy csoportban?2022. dec. 6. 14:40
11/14 anonim válasza:
Az én nevem tucat, a suliban is volt mindig 3 másik lány, sőt volt idő mikor a legjobb kisbarátomat is Rékának hívták. Sosem zavart.
Én évek óta kinéztem egy fiú nevet, most top 10-es, nem érdekel. Ha fiú lesz a gyermekem, azt a nevet fogja viselni. Annyira kiszámíthatatlan mi válik tucattá és mi nem.
12/14 anonim válasza:
Régen is sok Mária , Katalin, Erzsébet, József, Ferenc és László volt. Adj olyan nevet ami tetszik.
14/14 anonim válasza:
Nem baj. :) Ami nekem már jópár éve a kedvenc nevem, az mostanában fel lett kapva; de nem érdekel. :):) Marad ez. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!