Buborékfújó ártalmas lehet? Terhes vagyok és fiam bubórékfúzott, nem figyeltem erre az egyik buborék a számon landolt és a számban is éreztem a szappant, ártalmas lehet a babának?
Figyelt kérdés
Olvasgattam valahol, hogy ártalmas lehet de nem tudom biztosra és most parázok. Nyugtassatok meg.2022. dec. 1. 19:00
11/24 anonim válasza:
"Ennyi negatív embert..."
. Ki is keresi a veszélyt egy tök ártalmatlan dologban?
12/24 anonim válasza:
Pfú bammeg! Te eddig hogyan éltél túl?
13/24 anonim válasza:
Azért a kulcsszavak se semmik 😂
14/24 anonim válasza:
Kiöntötted? A buborekfújós tégel-ben lévő folyadék is ártalmas igy messziről? Talán radioaktiv? 🤣🤣🤣 köszönöm, remekül szórakozom.
15/24 anonim válasza:
Nem lehet hogy ezeket az értelmetlen kérdéseket valaki direkt teszi fel, provokálásképp? Eddig egy ilyenhez sem kommenteltem de ez már nekem is sok 🤣
17/24 anonim válasza:
Nazzi legalább kreatív és ötletes hülye volt. Nem gondoltam, hogy visszasírom.
18/24 anonim válasza:
Szerintem az elég megnyugtató, hogy a meglévő gyereked még életben van. Ilyen "okos" anyuka mellett ez tiszta mázli.
19/24 anonim válasza:
Biztos nagyon mérgezõ lehet egy kisgyerekek számára árusított játék.
20/24 anonim válasza:
Pfűűű... hogyhogy ti még éltek?
Ennyi veszély között...
amúgy az természetes, hogy az ember fél az ismeretlen dolgoktól.
Az a nagyobb gond, ha a világod nagyrészt ilyenből áll.
Azért aki legalább egy középiskolát elvégez - normálisan - az már nem ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!