Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozò anyukàk, nem alvò gyerek?

Dolgozò anyukàk, nem alvò gyerek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Akinek mèg sokszor èbredt a gyereke akkor is, amikor dolgozni kezdtetek hogy bìrjàtok?

Lassan 3 èves a lànyom mèg mindig 4-5x èbred, sokszor csak annyira, hogy pisi, szomjas, anya hol vagy. Ez pont arra elèg, hogy 2 òràt ne tudjad egyhuzamban aludni. Munka mellett hogy bìrjàtok?

2022. dec. 1. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Megszokod!

Egyébként rohadt car. Az elején mikor délután 5re hazaértünk volt h olyan hulla voltam h csak feküdtem.

A koffein minden fajtáját magamba toltam, de egy idő után már az se hatott

7 éves most, fokozatosan csökken a kelések száma, de még most is ébred éjjel

2022. dec. 1. 10:07
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
És a 7 évesnek mire kellesz éjjel?? Az fiam 4-5 évesen már képes volt arra, hogy hagyjon minket aludni ha megébredt, elment pisilni és/vagy engedett magának vizet, aztán visszafeküdt. Csak akkor keltett fel, ha rosszat álmodott, vagy valami gondja volt. Ez most is így van, 6,5 éves. Nemrég mentem vissza dolgozni amúgy, 2,5 éves a kislányunk. De hát ez már rég nem téma. Tényleg van, ahol az óvodás gyerekhez még kelni kell éjjel? Hát azért ennyi idősen már meg lehet velük beszélni, hogy éjszaka alvás van, nem szórakozás...és persze ezalatt nem azt értem, hogy felkel mondjuk 1x és kér inni. De 4-5x, két óránként? Mi az istent csináltok olyankor?
2022. dec. 1. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A 7 évesen ha felébred átjön mellém. Amire felkelek, mert én már csak ilyen vok.

Így visszakísérem a szobájába h ne velünk aludjon.

Aztán pedig megint átjön. Van h egyszer próbálja meg, van h többször.

"Mire kellesz neki? “

Te tényleg anya vagy?

Mit csinálunk az ovissal ha felkel?

Visszaaltatjuk. Döbbenet ugye?

Odabújok mellé és elalszik.

Ennyire van szüksége. A közelségemre.

Nem játszani akar, nem is az ivás vagy wc a problémája. Egyszerűen csak szüksége van rám.

Van ilyen gyerek is.

Meg van olyan mint a fiam akit ha letettem 6hósan reggelig meg se nyikkant.

2022. dec. 1. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:

"Meg lehet veluk beszelni, ha ejszaka alvas van"

Ja jò, hafelkel a gyerek ne menjek es simogassam vissza, hogy elaludjon? Mert ennyi kell neki, vagy raultetem a bilire es vissza az agyba. Ha nem tennem teljesen felebredne.

2022. dec. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!