Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Sára Édua név szerintetek,...

A Sára Édua név szerintetek, hogy hangzik így egyben első és második keresztnévnek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 14:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Édua :D

Aida nem jó? Nőiesebb.

2022. nov. 30. 21:59
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem sokkal szebb mint egy Liza, Mira, vagy Lili
2022. dec. 1. 05:24
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Amíg nem ismertem egy nagyon kedves Éduát nekem sem tetszett ez a név, de azóta barátságosnak tartom. Szerintem jól hangzik így együtt, végre valami eredeti a sok Zoé meg Mira meg ilyenek mellett.
2022. dec. 1. 11:57
 24/28 anonim ***** válasza:
96%
Együtt jó a kettő. Szerintem passzolnak egymáshoz hangzásban. Más kérdés, hogy az Éduának nem sok értelmét látom második névként, mert kb. 99%-ban úgyis a Sárát fogja használni, választani mindenki, beleértve a gyereket is, ha felnő.
2022. dec. 1. 12:08
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem így egymáshoz a két név hangzása nem annyira cseng össze, de lehet, hogy a vezetéknévvel együtt egy tök jó egységet kiad.

Viszont én fiatalosabb nevet választanék kicsit legalább az egyik helyett. Amúgy én az Éduát tartanám meg, ahhoz kb, 40 éves nőt képzelek, és a Sárát cserélném le valami másra, ahhoz olyan 60-70 körüli hölgyet képzelek. Ja meg még nekem kicsit színtelen is mind a kettő név, bocsi, szal a Sára is, meg az Édua is; adnék helyette inkább valami vidámat, életteltelit; nem annyira túlzottan csengőbongót; de azért talán valamennyire.

2022. dec. 6. 20:47
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

25# A szomszédomban van egy kislány, Sárika, egy tündéri vidám, életteli, csengő-bongó hangú gyermek, göndör fürtökkel. ;)

Azonfelül a Sára nemzetközi változata a Sara egy klasszikus, mindenhol jól ismert, szép női név.

2022. dec. 7. 11:23
 27/28 anonim ***** válasza:
84%
Édua nem szép.
2022. dec. 7. 14:50
 28/28 Menőcsajszi72 ***** válasza:
100%
Mi a vezetéknév?
2022. dec. 30. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!