A Sára Édua név szerintetek, hogy hangzik így egyben első és második keresztnévnek?
szerintem így egymáshoz a két név hangzása nem annyira cseng össze, de lehet, hogy a vezetéknévvel együtt egy tök jó egységet kiad.
Viszont én fiatalosabb nevet választanék kicsit legalább az egyik helyett. Amúgy én az Éduát tartanám meg, ahhoz kb, 40 éves nőt képzelek, és a Sárát cserélném le valami másra, ahhoz olyan 60-70 körüli hölgyet képzelek. Ja meg még nekem kicsit színtelen is mind a kettő név, bocsi, szal a Sára is, meg az Édua is; adnék helyette inkább valami vidámat, életteltelit; nem annyira túlzottan csengőbongót; de azért talán valamennyire.
25# A szomszédomban van egy kislány, Sárika, egy tündéri vidám, életteli, csengő-bongó hangú gyermek, göndör fürtökkel. ;)
Azonfelül a Sára nemzetközi változata a Sara egy klasszikus, mindenhol jól ismert, szép női név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!