Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Moziba elmennètek 3ès fèl...

Moziba elmennètek 3ès fèl èves gyerekkel?

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pont 3,5 éves a fiam, biztos, hogy vele nem mennék. Egyébként sem bír semmilyen hangos dolgot.
2022. nov. 23. 23:38
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

4 évesen vittem először, gond nélkül végigülte, már fogalmam sincs mit, de sokat jártunk. Bár az is igaz, hogy addig csend volt és felnőttek közt voltunk, ami miattam is volt. A játszóházat 1000x jobban élvezte, mint a mozit. A 3ds moziélménynél viszont előrenyúlt, hogy megfogja a képet, azt szerette.

Előre üljetek, hogy tudjon táncolni a zenére a végén:)

2022. nov. 24. 05:38
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Lehetett volna előre mondani, hogy ne fárassza magát senki válaszadással, mert úgyis megint jönnek turbóanyuk, akiknek a gyereke soha, egy percet sem ül képernyő előtt, és lepontozzák azt, aki szerint van olyan mese, amit ennyi idős is megnézhet...
2022. nov. 24. 13:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazad van.Nem èrtem az embereket.Az èn gyerekem is nèz mesèt,napi szinten.A mozis kèrdèsem onnan indult,hogy fèrjemmel moziba voltunk ès a kisfiunk azt mondta,hogy ő is szeretne moziba menni.Nem tartom magam rossz anyànak,amièrt nèzhet mesèt.
2022. nov. 25. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, keress valami aranyos mesefilmet (biztos van most is ilyen), és nyugodtan vidd el a gyereket moziba, ha úgy gondolod, képes rá. Érdemes azért szélre ülni, ha gond lenne, akkor ki lehessen menni.

Semmi baja nem lesz egy gyereknek attól, ha elviszik egy moziba. Ez IS hasznos lehet a szocializáció terén, hisz meg kell értenie, hogy ez nem olyan, mint amikor otthon nézünk valamit, közbe lehet szólni, ki lehet mászkálni. Moziban ezt nem illik, mert zavarnánk vele másokat.

Az én fiam izgága volt, de simán végigülte a mozit. (#5 voltam, akit jól lepontoztak azért, mert a gyerekem képes volt nyugiban végigülni egy filmet 1995-ben)

2022. nov. 27. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!