Mit gondoltok arról ha valaki 45+ évesen gyermeket szül?
20 évesen már 2 gyerekünk volt, felelőtlen sem voltam. 40 évesen jött a 3.
A 4.nem jött de mindig úgy gondoltam 40 a max, majd 42 de mindig tolódik kifelé.
Szerintem ez nem felelőtlenség, hanem önzés, és nem ugyanolyan, mintha mondjuk fánkot akarna, mert itt másik embert hoz létre, akivel szinte biztosan alig lehet, másik embert hoz létre direkt a saját boldogságáért..
42 nagyon max, de az nagyon már, ott legalább rengeteg pénzzel kell ellensúlyozni a dolgokat, ha már keveset lehet a gyerekével, szépen gondoskodjon magának előre idősek otthonáról, meg ilyesmi, kompenzálni kell.
Egyébként bennem az merül fel ilyenkor, hogy az "apa" mégis hány éves?? Nagyszülő korú embereknek nem kellene gyereket vállalniuk, 45 pedig már pont az a kor, ahol szélsőségmentesen nagyszülő valaki, huszonévesen szülni egészséges(testileg) és normális, simán lehet, hogy már nagyszülők.. nem akarnak tudomást venni az időről, az nem csak egy szám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!