Sok felnőtt miért néz át a gyereken, miért nem köszön nekik?
Többször találkoztam a jelenséggel, ha a kisfiammal vagyok (3 éves), hogy a felnőtt rá se néz, nem köszön neki, csak nekem.
Igaz, a gyerekem sem mindig köszön, ami persze zavar, de még pici. Ilyenkor ha nem köszönnek vissza, amikor köszön az elveszi a kedvét.
Mikor eladó voltam, egy ideig mindig külön köszöntem, felnőttnek jó napot, gyereknek szia. A gyerekek nagyrésze soha nem köszönt vissza, rájuk sem szóltak, és hülyén éreztem ettől magam. Egy idő után a gyereknek külön már nem köszöntem, a jó napot végül is rájuk is vonatkozhat. Ha a gyerek köszönt nekem (ahogy amúgy illik), akkor persze válaszoltam sziával.
De tényleg sokszor volt olyan is, hogy a pult miatt a kisgyerekeket nem is láttam.
11 nekem fura. Főleg ha mondjuk korombeli csókolomozik (24), és nő. Nő a nőnek nem szokott.
Na meg azonos korúnak. A legszebb amikor nálam kiéltebb, ráncosabb fejű csókolgatna,nénizne. Ez valami nagyon paraszt falusi szokás. Nagyobb városokban nem szoktam tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!