Kérjünk emiatt kivizsgálást a picinek vagy nincs okunk aggódni?
Figyelt kérdés
A férjemmel 13 éve vagyunk együtt, most született az első babánk. Fél éve felkértem valakit, hogy csinálja meg a családfánkat, nagyon sokáig visszamenőleg meg tudta csinálni, szuper egyébként.. viszont itt kiderült hogy a férjem messzi rokonom. Az egyik dédszülőm testvére az ő egyik ükszülője. Ijesztő belegondolni, hogy ilyen kicsi a világ, én Gy-M-S megyei vagyok, ő Pest megyei, az említett felmenők pedig akkor még Pécs mellett éltek. A babánk 2 hónapos, egészséges(nek) tűnik. Van okunk aggódni a vérfertőzés miatt?2022. nov. 14. 11:44
11/14 anonim válasza:
Dehogyis !
Max ha unokatestverek lennetek, de akkor is kicsi az eselye.
12/14 anonim válasza:
10-es, azsiai orszagokban siman hazasodnak elso unokatestverek. A szomszedomek ( indiai ) elso unokatestverek, 3 gyerekkel. Naluk ez normalis.
Annyit mondott, hogy az o gyerekeik mar ne hazasodjanak unokatestverrel.
13/14 babyboom567 válasza:
És szerinted hány millióan élnek így, akik nem csináltatnak családfát,mégis valami messzi ágról rokonok,és semmi bajuk?
A vérfertőzés az a szülő,testvér,unokatestvér,nagybácsi,nagynéni, nagyszülőt(dédszülőt,mondjuk ha a dédnagyapád lenne a gyereked apja)jelenti.
Semmi baja nincs a gyerekednek.
14/14 anonim válasza:
Már mások is megírták, felesleges ezt így túlreagálni, a vérfertőzés fogalmával jöjj inkább előbb tisztába, mert ez nem az. Iszony távoli rokonságról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!