Baj, az, ha csak a 10. Vagy 20.hétben megyek először ultrahangra, kivizsgálásra?
Az azért nem mindegy, hogy 10.vagy 20.hét!!
A tizedik hèt mèg jó, de utána van az első genetikai uh, az első trimeszteri labor, meg kell látogatni a háziorvost, vedőnőt is.
Nagyon rossz ez így.
12 hetesen van a genetikai.
Engem mindenki lenéz amiért pozitív teszt után hívom az orvost időpontért....pedig semmi közük hozzá, plusz nekem már volt egy méhenkívülim hat hetesen amiben majdnem ott maradtam...
Ha panaszmentes a terhesseged és rendszeres a menstruaciod akkor elég ha a 12. héten mész. Ha vallalnad a sérült babát is, akkor ráér a 20 hetes is.
De erdemes lenne a védőnőt felhivnod mert sok helyen van, hogy anélkül nem tudsz járni a terhesgondozasra.
Most biztos mindenki lepontoz, de 20 hetesnel kisebb panaszmentes terhessegnel úgyse tudnak mit csinálni igazabol bármi van.
Ha 20 hetesnél kisebb panaszmentes terheségnél úgyse tudnak mit csinálni, akkor én már 2013 év eleje óta halott lennék.
Ostobaságot ne írj már, így van itt elég abból....
Panaszmentes 9 hetes terhességnél volt elhalásom....
Ha úgyse tudnak mit csinálni elven lettek volna és nem tolnak a műtőbe ezeket már nem írnám...
Komolyan nem értem az ilyen kommenteket, mint a 8-as, kik írják? Pasik, tinik????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!