Én vagyok rosszul bekötve, hogy nem hat meg a, 6 gyerekkel nehéz anyagi körülmények között élünk című műsor? Egy ingyen elvihető dolgok nevű csoportban rendszeresek az ilyen kérések.
Én is csak a gyereket sajnálok. Rossz körülmények közé nemhogy hatot, de egyet sem kéne szülni.
Mit várnak? Ha szülnek még egyet, akkor majd megoldódik a gond?
6. Vagyok
Amúgy az ingyen solgoknak én is örülök, (nem azért mert nem tudom megvenni) nem vagyok egy ilyen csopoban sem tag..
De erre hivatkozva harácsolni stb az gáz.
Tehát nekik a mindennapokhoz kell.
Van itt 4 gyerekkel ilyen.
Büszkén mondja nekem, hogy ő még soha nem vett télikabátot ( van 4!!!! Gyereke, a legnagyobb 2. Osztályos)
Nah èn csak idén 4-et vettem már..
Ismerős, amit a végén leírtál. Egyszer egy szekrényt hirdettem ingyen egy megyei fb csoportban, mikor költöztünk. Jó nehéz bútor volt, a 3. emeleten laktunk, szóval úgy hirdettem meg, aki eljön érte, és le is cipeli, az viheti.
Először csalónak titulált kommentben egy nőci, mert nem rögtön válaszoltam a megkeresésekre (dolgoztam🙄), aztán mikor leírtam, hogy nem 0-24-ben facebookozok, akkor rámírt privátban, hogy amúgy őt érdekelné a szekrény, de hozzuk már el hozzá (30 km-re lévő városba), mert neki 7 gyereke van...
Még volt bőr a pofáján ezt kérni, miután ismeretlenül sértegetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!