Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan közlekedsz leggyakrabba...

Hogyan közlekedsz leggyakrabban a gyerekkel/gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 14:28
A kérdező szavazást indított:
Gyalog
Biciklivel
Autóval
Motorral
Busszal
Vonattal
Villamossal
Metróval
53 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyalog, busszal és villamossal a hétköznapokban. Hétvégén pedig kocsival, de csak fél éve. Előtte leginkább gyalog, esetleg biciklivel.
2022. nov. 10. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Nincs autonk, nem is volt, ugyhogy gyalog, busz, vonat.
2022. nov. 10. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyalog és villamossal, mi itt lakunk egy köpésre a megállótól, és gyakorlatilag minden fontos helyre el tudok jutni vele.
2022. nov. 10. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha együtt a család, akkor autóval, valamint a férjem autóval viszi mindenhova. Ha én velem van (váltott műszakban dolgozunk), akkor busszal, mert én nem vezetek,valamint a busz nekünk ingyenes.
2022. nov. 10. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Falun belül gyalog, máshova autóval megyünk.
2022. nov. 10. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Mit kell azon lepontozni, ha valakinek nincs autója?

Tàn kötelező?

Nekünk pl: teljesen felesleges. Belváros közel, parkolni se lehet, minden elérhető gyalog vagy 1-2 megállóval. Konkrétan 5 perc a munkahelyem is. Biciklizek.

10 év alatt egyszer se hiányzott, pedig nem vagyunk otthon ülősek.

Gyalog vagy kerékpárral a válasz.

2022. nov. 10. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Motort leszámítva mindennel, attól függ, hová mivel praktikus menni. Környékre gyalog, de mivel a szomszéd városba jár oviba, én meg dolgozni, oda kocsival járunk, de ha más dolgunk van ott, akkor forgalom és parkolás függvényében van, hogy busz/vonat. Biciklivel/rollerrel csak úgy hobbiból szoktunk közlekedni. Bp-n busz,metró,villamos, ott nem szeretek vezetni, parkolni pláne nem.
2022. nov. 10. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem is lepontoztak,pedig nekünk van autónk.

De ha már a busz ingyen van, miért ne használnánk ki?

2022. nov. 10. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Mióta kisebb városban élünk (kb.50ezres), azóta gyalog főként, ami messzebb van, oda kocsival. Tömegközlekedést tekintve itt csak busz van, azzal ritkán járunk, mert idióta a menetrend és megbízhatatlan, így inkább gyalogolunk, ha elérhető a táv.

Míg a fővárosban laktunk, addig meg sokat tömeg-közlekedtünk, ott csak akkor ültem kocsiba, ha muszáj volt, a fene se akart a parkolással, meg a dugókkal vesződni és messzebbre, meg nagy-bevásárolni használtam csak a kocsit (mondjuk utóbbira sosem vittem a gyerekeket, ha nem volt muszáj).

2022. nov. 11. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!