Hogyan közlekedsz leggyakrabban a gyerekkel/gyerekekkel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 14:28
A kérdező szavazást indított:
Gyalog
Biciklivel
Autóval
Motorral
Busszal
Vonattal
Villamossal
Metróval
53 szavazat
1/9 anonim válasza:
Gyalog, busszal és villamossal a hétköznapokban. Hétvégén pedig kocsival, de csak fél éve. Előtte leginkább gyalog, esetleg biciklivel.
2022. nov. 10. 14:47
2/9 anonim válasza:
Nincs autonk, nem is volt, ugyhogy gyalog, busz, vonat.
2022. nov. 10. 15:04
3/9 anonim válasza:
Gyalog és villamossal, mi itt lakunk egy köpésre a megállótól, és gyakorlatilag minden fontos helyre el tudok jutni vele.
2022. nov. 10. 15:15
4/9 anonim válasza:
Ha együtt a család, akkor autóval, valamint a férjem autóval viszi mindenhova. Ha én velem van (váltott műszakban dolgozunk), akkor busszal, mert én nem vezetek,valamint a busz nekünk ingyenes.
2022. nov. 10. 16:20
5/9 anonim válasza:
Falun belül gyalog, máshova autóval megyünk.
2022. nov. 10. 17:18
6/9 anonim válasza:
Mit kell azon lepontozni, ha valakinek nincs autója?
Tàn kötelező?
Nekünk pl: teljesen felesleges. Belváros közel, parkolni se lehet, minden elérhető gyalog vagy 1-2 megállóval. Konkrétan 5 perc a munkahelyem is. Biciklizek.
10 év alatt egyszer se hiányzott, pedig nem vagyunk otthon ülősek.
Gyalog vagy kerékpárral a válasz.
2022. nov. 10. 17:25
7/9 anonim válasza:
Motort leszámítva mindennel, attól függ, hová mivel praktikus menni. Környékre gyalog, de mivel a szomszéd városba jár oviba, én meg dolgozni, oda kocsival járunk, de ha más dolgunk van ott, akkor forgalom és parkolás függvényében van, hogy busz/vonat. Biciklivel/rollerrel csak úgy hobbiból szoktunk közlekedni. Bp-n busz,metró,villamos, ott nem szeretek vezetni, parkolni pláne nem.
2022. nov. 10. 19:12
8/9 anonim válasza:
Engem is lepontoztak,pedig nekünk van autónk.
De ha már a busz ingyen van, miért ne használnánk ki?
2022. nov. 10. 21:08
9/9 anonim válasza:
Mióta kisebb városban élünk (kb.50ezres), azóta gyalog főként, ami messzebb van, oda kocsival. Tömegközlekedést tekintve itt csak busz van, azzal ritkán járunk, mert idióta a menetrend és megbízhatatlan, így inkább gyalogolunk, ha elérhető a táv.
Míg a fővárosban laktunk, addig meg sokat tömeg-közlekedtünk, ott csak akkor ültem kocsiba, ha muszáj volt, a fene se akart a parkolással, meg a dugókkal vesződni és messzebbre, meg nagy-bevásárolni használtam csak a kocsit (mondjuk utóbbira sosem vittem a gyerekeket, ha nem volt muszáj).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!