Az állam a szülés költségeinek 30%-át átvállalja?
2010. szept. 28. 12:45
3/6 anonim válasza:
Ez olyan mint az eü pénztár. A befizetett összeg 30%-át legfeljebb 100ezret lehet a köv adóból jóváírni és visszaigényelni.. de ezt nem kp kapod meg hanem erre a számlára.
4/6 anonim válasza:
második
évek óta tag vagyok és a 30%-ot minden évben magkapom az eü számlámra
5/6 anonim válasza:
Én mondjuk már ott leragadtam, hogy adójóváírás. Nekem nincs is adóm :D Amíg GYED-en voltam, tudtommal nem fizettem adót. Utána visszamentem kicsit dolgozni, akkor minimálbérem volt, abból sem fizettem adót. Most meg egyetemre járok, nincs is jövedelmem, csak támogatások, azaz gyes, csp, szoctám (egyetem fizeti). Ezekből sem fizetek adót. Szóval akkor ez nekem miért érné meg?
6/6 anonim válasza:
gyed-nél is van adójóvárás.
de már nem sokáig lesz úgy egyáltalán adójóváírás.-(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!