Szülői szemmel, az itt ábrázolt történet szerinted micsoda?
Figyelt kérdés
Szerelem? Megrontás? Barátság? A fiú gimis. 15. A nő tanár, de nem a tanára. 27.
Nem a megvalósítás, az egy rajzfilm/CGI keverék, hanem szigorúan a TARTALOM a lényeg!
3 perc, nem vírusos, egy sima YouTube videó.
https://www.youtube.com/watch?v=kzMOTLH0aWo
Köszönöm a normális és őszinte válaszokat!
Kérlek SZÜLŐKÉNT értékeld!
2022. okt. 23. 00:06
21/29 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen befejezetlen. Vajon van ebből élőszereplős film is?
22/29 anonim válasza:
#21 El tudok képzelni egy folytatást. Akár animében, akár élőszereplős filmben.
23/29 anonim válasza:
#22 és akit érdekel.
Élőszereplős filmet én is értékelnék, de nincs. Angliában volt színpadi változat.
Viszont a rajzfilm alapjául szolgáló képregénykönyvnek más a vége.
És itt van a 18+ -os, nem hivatalos, felnőtt vége változata a képregénynek: [link]
24/29 anonim válasza:
#23 Bejön a felnőtt változat. Az eredetihez is van linked?
25/29 anonim válasza:
26/29 anonim válasza:
#25 Köszi! Látom alaposan ismered a mangák világát
28/29 anonim válasza:
#27 Ciki hogy cikinek érzed. Vannak érzelmeid, és ez jó!
29/29 anonim válasza:
#28. Oké, csak sok komment azt írja, hogy valami undorító dolgot kellett volna látnom, miközben én egy gyönyörű dolgot láttam, mind tartalmát, mind vizuális megjelenítését tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!