Mit gondoltok a Kenán, Ibrahim nevekről?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 21:55
2/11 anonim válasza:
Nem uncsi még, hogy ennyi kérdést teszel fel ostoba nevekkel?
3/11 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik, nagyon erőltetetten hangzik, rossz kimondani, hogy Kenán. Ibrahim meg nagyon idegen nekem. Ízlések és pofonok. Adja mindenki azt, ami neki tetszik amondó vagyok.
4/11 anonim válasza:
Figyi, ezek a nevek szörnyűek, sose adnám őket. DE! Ízlésekről nem vitatkozunk, vagyis ha neked tetszik, add őket, aztán majd válaszolj a gyerekednek, hogy miért adtad neki ezt a nevet. (Ha arab vagy, vagy a párod arab, akkor nem szóltam egy szót se).
5/11 anonim válasza:
Azt fogjak mondani romas. Nekem amugy tetszenek csak nem Magyarorszagon.
6/11 anonim válasza:
Amúgy szépek. De nem Itthon. Pl Kovács Ibrahim hogy nézne ki?
7/11 anonim válasza:
Az elsőről: "Kenan!Kenan!Ó, már megint kezdi!!!"
Az Ibrahimról meg az, hogy vagy arab, vagy zsidó vezetéknévhez passzol, semmi máshoz.
8/11 anonim válasza:
Szerintem az Ibrahim Ábrahámként is fura lenne itthon.
9/11 anonim válasza:
Nem teteszenek, sehogy sem illenek magyar környezetbe.
10/11 anonim válasza:
A Kenán még valamilyen szinten elmegy, mostanában felkapták a régi bibliai neveket (Nátán és hasonlók). Az Ibrahim viszont egyértelműen arab/török, és ez elég közismert infó róla (ellentétben pl. az Amirával, amit nagyon felkaptak mostanában, és sokan nem is tudják, honnan jött). Meglepne, ha full magyar szülőkkel Ibrahim lenne egy gyerek, ez tényleg kb. Ahmed és Mohamed kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!