Josip Tot és Kaya Ibrahim kapott valamilyen köztársasági érdemrendet?
Amikor ezekkel előhozakodott orbán és a fidesz Én már akkor láttam hogy ha ez a fidesz banda hatalomra jut ezek végig fogják rabolni az országot, sajnos jól láttam.
Én még emlékszem arra az időre mikor a fidesznek több mint négy milliárdos adósága volt és az összes fideszes bérházakban lakott. Most meg kivétel nélkül mind milliárdos gazdag ember lett, és sok milliós palotákban laknak és Svájci iskolákban taníttatják a gyerekeiket valamint sok milliós nyaralásokon feszengenek ahol fizetet prostik elégítik ki őket jópénzért. Az átlag Magyar meg a belét kidolgozza hogy legyen egy kis háza és feltudja tisztességgel nevelni a gyerekeit, úgyhogy barátaim ezalatt a tíz év alatt amióta azorbán uralkodik nemsikat javúlt a sorsunk, viszont ők ""szépen"" gyarapodtak.
Azorbán vezette fidesz már a kezdetekkor is egy hazug korrupt tolvaj párt volt, ez az évek során egyre jobban kiteljesedett náluk.
orbán és a pártja nem csak az emberek pénzét lopta el de a jövőjüket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!