Ha csak 1 lány nevet kéne mondanod, akkor melyik lány név lenne az amelyiket sose adnád lányodnak illetve elmondanád miért?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 20:58
11/37 anonim válasza:
Timea - annyira utalom ezt a nevet
13/37 anonim válasza:
Szintén Babett, számomra nagyon csúnya.
14/37 anonim válasza:
Rengeteg borzalmas név van, pl Kitti, Lili, Borbála, Dorottya, Sára... De! Az az egy a heléna lenne, egy hatalmas csalódás miatt
15/37 anonim válasza:
Anna. mert ez a legnagyobb tomegnev
16/37 anonim válasza:
Bettina
Engem is igy hívnak, sokat piszkáltak miatta (Betti a csúnya lány) meg amugy se tetszik a hangzása.
17/37 anonim válasza:
Vivien. Az összes ismerősöm, akit így hívnak, átlagon aluli és unszimpatikus. Egy kedves, intelligens Vivient sem ismerek és amúgy sem tetszik a név hangzása.
18/37 anonim válasza:
Róza.
Bár most népszerű, mégis annyira banyás névnek tartom, hogy elképesztő.
19/37 anonim válasza:
Franciska - Nekem nagyon csúnya ez a név a “franc” szó miatt benne. Sose adnám a gyerekemnek. Emellett én öregesnek is tartom.
28/N
20/37 anonim válasza:
Zselyke az, amitől kiráz a hideg.
Nem tetszik még: Orsolya, Francika, Ramóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!