Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyaként mikor és mennyit...

Anyaként mikor és mennyit olvasol papír alapú könyvet?

Figyelt kérdés
Bár aki gyikezik lehet nem olvas, aki olvas sokat nem gyikezik. :)
2022. okt. 17. 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Sokat olvasok, általában utazáskor, játszótéren, vagy amikor szabad időm van(nem itthon), vagy ha valahova beülök enni egyedül. Most beteg a gyerek, itthon vagyok vele, nincs különösebb dolgom, de inkább netezek, itthon nem szeretek valahogy olvasni.

Heti egy könyv simán elfogy, attól függően, milyen hosszúak, és mennyire érdekesek.

2022. okt. 17. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
3 és 1 éves gyerekeim vannak, a nagy ovis. A kicsi mellett tudnék olvasni, mert szerencsére nem kell szórakoztatni, a gond inkább az, hogy mióta gyerekeim vannak, talán a fáradtságtól, nem tudok odafigyelni a történetre. Olvasom, de pár sorral lejjebb már nem emlékszem mit olvastam, meg nagyon elálmosodom közben. Remélem javul lassan a helyzet, mert szeretek olvasni.
2022. okt. 17. 12:16
 3/11 A kérdező kommentje:

2es, igen, ez is benne van. Hogy amikor van időm(este) , akkor már inkább aludnék.

Amikor még olvasnék, akkor meg más dolog a fontos

2022. okt. 17. 12:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Gyereknek minden este olvasok, papír alapút.

Én minden este, vagy hétvégén délutánonként olvasok, most már általában e-book olvasón. (már nem nagyon férnek el a könyvek a lakásban, ezért inkább e-book-ot veszünk, meg sokszor csak úgy szerezhető be, amit szeretnék)

2022. okt. 17. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Minden nap olvasok a kisfiamnak. Álltalában este de ha hozza a könyvet és kéri akkor délután is (vagy ha beteh akár délelőtt). Könyvtárba járunk együtt, orvoshoz is könyvet hoz magával.

Saját magam is annyit olvasok amenmyit csak tudok. Munkába utazok napi 1,5 órát összesen. Akkor álltalában olvasok. Hétvégén bevallom őszintén, inkább programozok, játszik a fiammal.

2022. okt. 17. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem sok idôm volt olvasni mást a szakkönyveken kívül az elmúlt években, de a nagyobb gyerekem hat éves lett, és mivel külföldön élünk, nyelvtanulási célzattal felolvasok neki magyar nyelvû meseregényeket. Illetve a jövõre gondolva beszereztem jópár ifjúsági regényt is. Mivel ezeknek a könyveknek jó része még nem is létezett az én gyerekkoromban, most elolvasom õket elõre, hogy felmérjem, mennyi idõs kortól tudom majd a gyereknek ajánlani, illetve hogy képben legyek a történetekkel.

Igazából élvezem, hogy újra olvashatok. Este szoktam, mikor a gyerekek alszanak, meg a munkahelyi ebédszünetben.

2022. okt. 17. 12:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Neki én is sokat olvasok :)

Úgy értettem h magatoknak regényt v ami érdekel

2022. okt. 17. 12:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Papír alapon ritkàn.. ( gyerekkönyveket persze igen)

Egy ideig jàram könyvtàrba…de egy könyv megsèrült a kislànyomnak hàla..így inkàbb az ekönyveket preferàlom.

Havi 3-4 könyvre van idôm..

Altatàskor, ùgy szoktam, hogy 10p face ès gyakori..

Aztàn könyv..

Wc-n is .. utazàskor, ha nem èn vezetek..meg sokszor este alvàs elôtt olvasok.

Amikor mèg volt lehetôsègem, akkor amikor du.aludtak azalatt is olvastam,..

Nah akkor heti 2 könyv is ment..

Most visszamentem egyetemretanulni,. Könyv helyett tanulok.. I

2022. okt. 17. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindig van a kanapé mellett egy regény. Ha épp elvan, sokszor leülök olvasni pár percet. Nyilván valami lazább, amit le lehet tenni pár perc után, a József és testvéreit nem most fogom kiolvasni. De ha ez nem lenne, megbolondulnék.
2022. okt. 17. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
A fiam még mindig nagy lelkesedéssel szopik, úgyhogy közben elég sokat olvasok. Este, altatás alatt is szoktam (többnyire altatja magát, de nem árt a közelben lenni), na meg neki is olvasok mesét.
2022. okt. 17. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!