Olyan a gyereknevelés, mint amilyenre számítottál? Vagy nehezebb/könnyebb?
Nehezebb, sokkal nehezebb :D
De ez biztos gyerekfüggő, nekem egy örökmozgó, akaratos 1,5 évesem van, egy nyugodt gyerekkel talán könnyebb lenne.
Sokkal nehezebb 😅
Pedig tudtam, fel voltam készülve arra, hogy nem leányálom
Amikor csak 1 volt, nekem könnyebb volt. Igazi álom gyerekem volt. Evett, aludt, eljátszott. Bárhova el tudtam vele menni, bármit el tudtunk intézni.
2.5 éves volt mikor megszületett a huga. Hát azóta extra nehéz fokozatú az életünk. Sokkkkkkal nehezebb, mint én azt gondoltam.
A nagy "elromlott", a kicsi alapból egy hisztérika.
3.5 most a nagy, 1 a kicsi. Én a túlélésre megyek minden nap.
Mit értünk gyereknevelés alatt?
Az operatív dolgokat? A gyerek miatt megváltozott életre?
Én a tényleges _nevelés_ részére gondolva, eddig azt gondolom, hogy amire úgy gondoltam, hogy fog működni, az működik. 2,5 éves, tehát még közel sem vagyunk a végéhez. De a legtöbb dolog működik. Az életkorral járó hiszti és dühkitörésekhez kellene több türelem részemről. De dolgozok rajta.
Egyébként meg nehezebb az a része, mint gondoltam, hogy majdhogynem 180 fokban megváltozott az életem, ezt én nehezen viseltem és hogy minden iszonyatosan sok időt igényel, egy sima elindulás is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!