Melyik nevet adnátok inkább?
Figyelt kérdés
Krisztina vagy Liza?
Minkettő nagyon tetszik de nehéz dönteni. Egyiknél se látok negatívumot, de hátha valakinek eszébe jut valami ami miatt inkább a másik lenne jobb. Elsőnek a Lizára jutott a választás, de később kedvenc lett a Krisztina is bár ez kicsit hosszabb de nem annyira gond. Viszont a Liza régóta kedvenc név, felnőttként is elmenne mindkettő nem? Valahol láttam, hogy a Liza azért nem tetszik, mert önállósult név lett becenévből, de szerintem ez annyira nem hátrány meg én különálló névnek is látom a Lizát. Mit gondoltok?
2022. okt. 16. 17:29
11/20 A kérdező kommentje:
10-Nem baj :) nem zavar hogy tucat, nem másoknak kell hogy tetszen úgy se csak érdekelt ki melyiket adná
2022. okt. 16. 18:44
12/20 anonim válasza:
Krisztina ezerszer szebb. Én inkább lennék Krisztina mint Liza, az olyan semmilyen, 0 karaktere van.
13/20 anonim válasza:
Én Krisztina vagyok. Szeretem a nevem, így erre szavazok. :)
15/20 anonim válasza:
Nekem a Krisztina sokkal jobban tetszik, becézni is jól lehet, többféleképpen. Liza nem tetszik, na meg nagy divatnév is lett.
16/20 anonim válasza:
Krisztina, előkelő, nőies, időtlen név. Liza nem tetszik.
17/20 anonim válasza:
Krisztina, nekem a Liza túl gyerekes és nagyon felkapott is lett.
18/20 anonim válasza:
Nekem a Liza jobban tetszik, viszont a Krisztina biztosan ritkább, nem lesz ilyen nevű barátnője/ovis társa egyhamar :)
19/20 anonim válasza:
Liza sokkal különlegesebb és szebb is,de hozzá hasonló még az Elíz/Eliza,ezek nekem szintén tetszenek.Ha pedig tényleg nem tudjátok eldönteni,írd rá két külön lapra a neveket,egy sapkából pedig húzd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!