Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy 19 évesen még...

Normális, hogy 19 évesen még semmiféle anyai ösztön nincs bennem?

Figyelt kérdés

Sőt, kifejezetten idegesítenek a gyerekek, főleg a kicsik. Nem tudok velük mit kezdeni.

Ez mindig így lesz?

L19

2010. szept. 27. 16:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

19 évesen egyáltalán nemé rdekeltek a gyerekek, igazán, nem tudtam velük mit kezdeni, akkora koromban a gyerekvállalás valami távoli misztikus dolognak tűnt.

Annyi idősen jöttem össze a párommal, de egyikünknek sem juott eszébe, hogy család, gyerek, egyszerűne éltük az életünket és az úgy volt jó.

A fiam 28, alányom 37 éves koromban született, én idén leszek 39. Imdom őket, de hogy őszinte legyek más gyereke a mai napig nem nagyon érdekel.

Szerinte ahogy érzel teljesen normális.

2010. szept. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!