Angelina név?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a névről? Tetszik,adnátok?
2022. okt. 13. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Magyarországon így kell ejteni, kimondottan rohejesen hangzik.
2022. okt. 13. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Akkor már inkább csak simán Angelika.
2022. okt. 13. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is szebb az Angelika, de az Angelina se rossz, bár szerintem mindenki angolosan fogja kiejteni.
2022. okt. 13. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Gagyi.
2022. okt. 13. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Béna. Így magyarul kiejtve nem hangzik jól. Angelika tényleg sokkal szebb hangzású.
2022. okt. 13. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, nem értem, miért szebb hangzású az Angelika, mint az Angelina, egy n betűben különbözik csak. Az Angelina név egyébként az Angéla önállósult, OLASZ(!) beceneve. Szerintem sokkal kevésbé gáz vagy furcsa Magyarországon, mint pl. az Elizabet, amit viszont kifejezetten szeretnek adni mostanában.

Ha ez tetszik, add nyugodtan, légy nyugodt, sokkal furcsább neveket adnak manapság lelki nyugalommal, és a kortársainak meg a pedagógusainak esze ágában sem lesz angolosan ejteni a nevét. Ha pedig becézitek, akkor az Angi vagy a Lina, amin szólítja majd mindenki, senkinek nem lesz félreérthető. Egyedül azt tudom elképzelni, hogy esetleg egyesek félreírásnak fogják gondolni elsőre az n betűt a k helyett.

2022. okt. 13. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Putriba jo, ott beleolvad a tomegbe. Ha roma vagy add, ha nem, inkabb ne, legalabbis ne Mo.n.
2022. okt. 13. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem teljesen jó. Angelika "lika" (kinek a lika? 🤣) miatt nem tetszik. És mert becézett forma, azok alapból nem tetszenek. Nálunk az Angelina listás volt.
2022. okt. 13. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név.
2022. okt. 13. 17:55
 10/10 anonim válasza:
Egész jó, de azért én nem adnám a gyermekemnek.
2022. nov. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!