Mind a kétféle Tesco gyártmányú pelenka jó? Régebben használtuk az egyik fajtát és az jó volt, csak már nem tudom, az melyik is volt.
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 13:18
1/6 anonim válasza:
A zöld a jó (ez régen lila volt).
2/6 anonim válasza:
A kék-piros TESCO VALUE_t meg ne vedd! De a zöld az jó!
3/6 poci-maci válasza:
Na nekem is ajánlották de ezt amit ténleg ne vegyél meg a Tsco value feliratút mert kb olyan mintha 2-3 zsepit raknál alá és ráhúzol 1 zacsit a fenekére!!!
Botrányos milyen rossz volt óránként kellett cserélnem a pelust!!!
A zöld a leg jobb!
5/6 anonim válasza:
Nem az ára számít. Ugyan a tescost nem ismerem, de ha még pici a babád (nem jár), akkor mindenképpen simogasd meg a derékrészét hátul, amin ugye egy csomót fekszik - a legtöbb pelenkának itt elég durva, érdes az anyaga, az én kislányom nagyon szenvedett miatta. A DM-es jó ilyen szempontból.
6/6 anonim válasza:
tescoból csak a zöldet vedd meg a másik ilyen fehér csomagolású az rémes :)
a lányom mindig reggel az eső pelusba kakilt és annyira utáltam ezt a fajta pelust h ez lett a kakipelus és a nap többi részében mást kapott....brrrr a 100 ft-osba 29 ft-os darab árért jobb van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!