Adrienne vagy Adrienn? És szükséges a második keresztnév?
Melyik illik hozzá. Beatrix,Ariana,Liliana,Viktória,Szofia.
Mindegyki tetszik.
Nekem inkább az Adrienn verzió tetszik. A másik olyan giccses.
Szerintem önmagában is elég, főleg ha legalább kozepesen hosszú a vezetéknév. Második névnek ha nagyon muszáj akkor a Szófiat mondanam. Rövid, egyszerű. A többi már túlzás lenne.
Én igaz nem Adrienn vagyok, hanem Henriette. Henriett e-vel kiegészítve. Kb mindenhol csak Henriett-ként szereplek, mert ritka E végződéssel a nevem. Az Adrienne szerintem totál ez a kategória
2.keresztnevet semmi pénzért nem adnék. Főleg lánynak. Nekem abból is jutott.
Férjezett nevem (a Vezetéknevek nem eredetiek az anonimitás miatt)
Varga-Kovács Henriette Vivien
Mondanom sem kell, hogy leírni is és kimondani is hosszú.
(Férjem nevét mindenképp fel akartam venni, ha már férjhez mentem. Apa nevét pedig mindenképp megakartam tartani a tiszteletére és mert velem hal ki ez a vezetéknév a családban.
Adrienn, e nélkül a végén. Ha ott van az -e, csak bonyodalmat okoz, kb. mindenhol Adrienn-nek írnák, külön szólni kellene minden hivatalos okiratnál, hogy Adrienne. Egyébként úgy tudom, hivatalosan az Adrienne nem anyakönyvezhető, csak az Adrienn, meg az Adrienna.
A másik kérdésre a válasz: szerintem emellé nem kell második név, az Adrienn szép magában is.
Adrienn vagyok.
Ne irasd - e vel. Ezt is kb 90%-ban egy n-el írjak le... Mindig mondani kell, hogy 2 n az e-t tuti mindig lehagynák.
5!
Igen, ejtem. Henriette. Így, ahogy írjuk.
Egyébként van A-val is, Henrietta. Na ha így hívnak, ettől a falra mászok. Meg ugye van a sima Henriett.
3#
Adrienn Viktória.
Bár nekem az Adrienn név nem tetszik, túl kemény és férfias.
A felsorolt nevek közül én inkább a Liliana Viktóriát, vagy a Liliana Szofiát választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!