Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Észrevettétek azt, ami ebben...

Észrevettétek azt, ami ebben a kategóriában folyik?

Figyelt kérdés

Mindegy, mekkora hülyeséget mondasz, csak ellentmondj a kérdezőnek.

Nem egyszer tapasztaltam, hogy nagy port kavaró kérdéseknél, amikor x idő múlva felteszik a kérdést máshogy, már teljesen másféle válaszok születnek, annak megfelelően, hogy földbe lehessen döngölni a kérdezőt.

Írok pár példát:

1. Kérdés lényege: Nem szeretném szoptatni a babámat.

Válaszok 95%-a: Akkor minek szültél gyereket, ha nem vagy hajlandó megadni a babádnak a legjobbat? (Egy csomó indulat mellett)

2. Kérdés lényege: Mi a véleményetek arról, ha valaki önszántából nem szoptat?

Válaszok 95%-a: Semmi közöd hozzá, minek szólsz bele? (Csomó indulat mellett)

Ugyanez a császár vs természetes szülés kérdésekkel is. Ha a kérdező a császárt pártolja, földbe döngölik. Ha a természetes szülést, szintén földbe döngölik.

Szintén láttam olyan kérdéseket, hogy adjunk e cukrot a gyereknek.

Ha a kérdező cukorpárti, akkor jönnek az idegbeteg válaszok, hogy nem kéne, csúnya és nyomorult lesz a gyerek.

Épp láttam egy ezzel ellenkező kérdést, ott jelenleg is megy a harc, hogy a válaszolók bebizonyítsák, hogy a cukor egészséges, és adni kéne a gyereknek.

Miért van ez?

2022. okt. 3. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8 az, hogy nem érdekel ő mit csinál, nem jelenti, hogy ha tudok esetleg választ adni, vagy érdekes a kérdés, ne valaszolnám meg. Ettől nem fog érdekelni, a kérdező megfogadja e a tanácsot vagy ad e cukrot a gyerekének vagy vegának neveli e. Nem az en dolgom. Ha megkérdezi, hogy a gyik népe szerint ez ok-e akkor elmondom, hogy szerintem jó/nem jó de aztán, hogy mit tesz… marhára nem érdekel. És közöm sincs hozzá.
2022. okt. 4. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a topic még itt az oldalon is a legalja. Tisztelet a kivételeknek, mert van sok hasznos hozzászólás is, szerintem a válaszolók kb. 30%-a funkcionális analfabéta. Egyszerűen a kérdésemre vagy válaszomra írt válaszából látom, hogy nem értette meg a leírt mondatokat se, még csak arról sincs szó, hogy nincs elég tudása, tapasztalata egy értelmes válasz megírásához. Meg nagyon sok a rosszindulatú válaszoló. Van egy (vagy több) válaszoló, aki abban éli ki magát, hogy leostobázza, meg lebutázza a kérdezőket, meg a 🤦‍♀️ ikont nyomogatja, ha kell, ha nem.
2022. okt. 6. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont ugyan azt csinálod amit a kérdező vetett fel a leírásában.

"Mindegy, mekkora hülyeséget mondasz, csak ellentmondj a kérdezőnek."

Értjük h te nagyon hasznos válaszokat adsz, meg nézed a rangsort (mondjuk én azt se tudtam h van ilyen) ahogy sokan másik is. De a kérdés lényege nem ez volt.

Én úgy látom hogy tényleg egy egy kérdéshez csak kötekedésből írnak.

Na de egy jó pár olyan kérdés is van, ami ha nem direkt a feszültség szítás miatt készült, akkor a kedved kérdező valóban nem a legélesebb kés a fiókban

2022. okt. 6. 12:28
 14/14 A kérdező kommentje:

10

Szerintem elől lenni ezen a toplistán nem dicsőség, hanem szégyen.

Én anno ránéztem a toplistára, az első oldalon voltam, meg is ijedtem kissé, hogy te jóságos, mennyi időt töltök én itt? ...

Ezután kissé leszoktam az oldalról, de unalmamban ismét visszatértem.

Szerintem aki elől van, annak kb 0 szociális élete lehet.

2022. okt. 6. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!