Meddig tart ez a korszak hogy ha vele foglalkozok akkor minden oké, de ahogy elfordulok már kapaszkodik belém és nyűglődik?
Ennek lesz majd masfel eves kor korul egy masodik felvonasa, keszulj! :D
A meddig tart kerdesre sok biztatot nem tudok mondani. Nalunk az elso szepa 10 ho korul jelentkezett nagyon durvan, nem emlekszem meddig tartott. A masodik 20 ho korul, az kb 2 honapig tartott. Bar az enyemnel az esti altatasnal tetozott a dolog.
En ugy foztem, amikor kicsi volt, h hordozoban a hatamon vagy elol volt. Ugy mindent meg tudtam csinalni, es nyugi volt, nem nyugoskodott.
Sokáig, sokszor túlságosan.
A saját időbeosztásodat kell átgondolni, lejjebb adni az igényeket, bevonni dolgokba, az is játék, és nem muszáj minden nap főzni, vagy tedd akkor, amikor alszik.
Fiamnál kb 1 hónapig tartott. Lányom ma 1 éves, 2.hónapja megy ez.
Én még így is meg tudom oldani az életem 😅
Fiam 16 hónapos lesz, még mindig tart🥴 kb fél éve kezdődött. A porszívózáson kívül nagyon nehéz bármi mást is csinálni tőle mert vagy sír vagy olyan dolgokat csinál amit nem szabad. Csapkodja a szekrényajtókat, elnyomkodja a mosógép programot, dobálja az öblítőt (már be szoktam tenni a mosdókagylóba ezeket, mert mindig ellopkodja, azóta ha véletlenül lent marad, ő is dobja bele xD), húzgálja a kábeleket stb.
Egyedül vagyok 3 gyerekkel, az első kettő már nagy, felső tagozatosok, szóval nap közben iskolában vannak, kénytelen vagyok én megoldani napközben a háztartást még ha nagy bosszúsággal is jár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!