Anyukák, mennyi idő jut magatokra 1-3 éves gyereketek mellett napi, heti szinten?
1 óra kádban punnyadás 1 éves kora óta.
Havi egy mozi, vagy a férj marad otthon, vagy a nagy lányunk, akkor férj is mozizik.
Most kezdtem heti 2x tornára járni 1 órás.
3.5 éves
1 éves a fiam
Nagyon jól elvan egyedül is, úgyhogy szerencsém van ilyen szempontból.
Délelőtt mindig gyorsan megcsinálom amit kell, délben amikor alszik 1-2 órát, akkor én sem csinálok semmit, olyankor van énidőm. Olyankor csak pihenek stb amihez kedvem van.
Illetve délután is , nyilván játszom vele, figyelek rá, de bármikor megtudok mellette inni nyugodtan 1 kávét, tudok netezni, telefonálni stb.
Illetve 1 héten 3x járok esténként aerobikra ,akkor a párom intézi az altatást stb
8kor alszik a fiam , utána kB 11ig vagyunk még ébren amikor egymással Illetve saját magunkkal foglalkozunk
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk àltalában úgy zajlik egy nap, hogy felébred 6 körül, reggeli együtt, összekészülődés, aztán megfőzök, mosás stb. közben ott mászkál, pakol körülöttem. Ha olyat főzök, hogy nem kell nonstop ott állnom, akkor közben játszunk a szobájában. 11 körül ebéd, aztán pihi 1-2 óra nekem is vele együtt. Miután felkelt eszik, aztán 30-40 percet edzem mellette miközben játszik meg van, hogy ő is “beszáll” az edzésbe, tusolok, aztán utána már csak vele foglalkozom. Kimegyünk az udvarra vagy sétálni, játszótérre, kutyánkkal játszunk. Este 8 körül alszik, előtte fürdetés, vacsora. Ha van energiám kiülök a nappaliba a párommal( ő délután 5 körül ér haza, hajnali fél 4-kor meg megy dolgozni), viszont ha nincs akkor én is lefekszem aludni. Éjjel 2-3x ébred még a másfél éves fiam, szóval inkább pihenek amikor ő is, mert nagyon kimerülnék. Heti 1x porszívózok és felmosok, mosás az elég sűrűn van, törölgetés az változó. Fürdő,wc takarítás heti 1x. Ezeket viszont próbálom hétközben, hogy hétvégén a főzésen kívül együtt tudjon lenni a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!