Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esélytelen a szoptatás, igaz?

Esélytelen a szoptatás, igaz?

Figyelt kérdés
A babám 4 napig volt fényben szinte nulla kontakt lehetett köztünk. Végig cumisüvegből etették. Azóta nyilván ordít a mellemen, így kénytelen vagyok én is cumisüvegből adni neki. Szerintetek visszafordíthatatlan? 1 hetes. Van tesója aki szintén kicsi, így sajnos nincs végtelen időm a szoptatással próbálkozni.
2022. szept. 25. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatási tanácsadó segíthet. Nincs még veszve minden.
2022. szept. 25. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, még jó esélyed van szoptatni. Hívj fel mielőbb egy szoptatási tanácsadót.
2022. szept. 25. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk se ment 4 napig pedig állandóan próbálkoztunk meg a kórházi szoptatási tanácsadók is. Tejem is volt, mégse... nekünk végül a bimbóvédő segített, meg az itthoni nyugalom
2022. szept. 25. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy eselytelen. Bimbovedovel probaltad? SNS/szoptanit keszulek?
2022. szept. 25. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes különböző pózokat próbálni, én például csak oldalamon fekve tudom szoptatni a babámat, mert a derekam egyszerűen nem bír más állapotot 2-3 percnél tovább.

De ahogy többen mondták szoptatási tanácsadó segíthet.

Amennyiben mégsem sikerül és csak lefejve, cumisüvegből tudod etetni, akkor sincs semmi baj, emiatt ne érezd rosszul magad.

2022. szept. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!