Adhatok nevet a babádnak?
Figyelt kérdés
Ha nincs ötleted, írj nekem és kitalálok egy szép, jó hangzású nevet a babának.
Szükséges: vezetéknév, lány/fiúnév kell.
Akkor is írhatsz, ha még csak tervben van a baba, v. csak kíváncsi vagy.
Szeretnék kreatívkodni! :)
2022. szept. 24. 23:39
2/11 anonim válasza:
Na engem kiváncsivá tettél. 5 hónapos terhes vagyok. Csak születéskor szeretnénk tudni a nemét, így nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. Viszont nevekkel sem vagyunk még közös nevezőn. Vezeték név: Ferencz. Nos fiú- lánynév szerinted melyik lenne jó?
5/11 anonim válasza:
Szerintem aranyos ötlet, még ha az ember nem is azt fogja választani, legalább kap pár tippet.
Én nem adnám meg a vezetéknevet, mert nagyon ritka.
-E--E-
Várom a javaslataidat, a nemét még nem tudjuk.
7/11 anonim válasza:
Vezetéknév: Orbán
Ehhez kérek fiúnevet...
8/11 anonim válasza:
Ez elég fura, bár lehet hogy csak nekem, de valahogy nem tudom hova tenni ezt az ötletet. 😄
9/11 anonim válasza:
Amerikában frankón van ilyen szolgáltatás. De mivel ott ugye jóformán bármit kitalálhatsz névnek, nálunk abból a párszázból (ezerből?) kell választani, ehhez meg azért nem kell olyan hű de nagy kreativitás, max egy kis szabadidő, így szerintem Magyarországon ennek semmi értelme.
10/11 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdésnél olvastam, hogy valaki még mindig nem talált nevet a gyerekének.
De már meggondoltam magam, mert csak szidtok.
2022. szept. 25. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!