Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen feltételek mellett...

Milyen feltételek mellett vállalnál eggyel több gyereket ahhoz képest, mint amennyi van?

Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 20:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Ha lenne egy szuper állapotú, saját ízlesünknek megfelelő, tehermentes, kb 120 nm-es családi házunk 800-1000 nm-es telken, patentül bebútorozva, pazar környéken, kiváló infrastruktúrával. Akkor még kettőt is bevállalnék pluszban. A pénz meglenne az eltartásukra, felnevelésükre, de annyi nincs, hogy ezeket a körülményeket megteremtsük.
2022. szept. 24. 22:21
 12/25 anonim ***** válasza:
72%
Avval a feltétellel, hogy 100% biztosan az általam választott szülésznő (és szükség esetén orvos) lesz velem. Mindkét szülésem traumatikus volt, a második főleg. Még egy ilyet nem bírnék el lelkileg.
2022. szept. 24. 22:51
 13/25 anonim ***** válasza:
1 úton, akkor vállalok mégegyet, ha a lakáshitel kifut. Anyagilag egyébként (bőven) beleférne, de nem érzem annyira biztonságosnak, mint ahogy egyel. Hálisten amúgy soha nem is éreztem azt, hogy nekem mindenképpen több gyerek kell, így nem is fájna valószínűleg, ha nem lenne második.
2022. szept. 24. 23:01
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag adottak a feltételek, de már van 2, nem akarok többet.
2022. szept. 24. 23:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi gondolkodunk rajta.

Ami miatt gondolkodássá vált, az az, hogy az árak nagyon elmentek.

Amiért eddig 38-40 e Ft-ot fizettem, az most minimum 70 a kasszasor végén..

Nem nagyon látjuk a végét.

Aztán jött a rezsis bomba is.. ( konkrétan évi 50%-kal több a rezsink.. nagyjából 6-700e többlet)

Most ez nem okozna gondot, de nem tudhatjuk, hogy kalkulálhatunk-e 10 év múlva is ezekkel a feltételekkel, mint adókedvezmény stb.

Ezeket a gyerekeket nem csak babakorban kell eltrtabi, hanem mondjuk ha ingatlant nem

Is kapnak a popójuk alá, de az egyetem alatt is támogatni szeretném őket.

Korom miatt nem fér bele a nagy korkülönbség, ergo egyszerre 3-an is lennének egyetemisták..

Engem inkább ez roaszt meg..

Viszont addig van 18-20 évem, hogy előteremtsem.. emiatt is mentem vissza tanulni( korábban nem azereztem meg a diplomámat)

De mégis gondolkodom, mert nem vagyok jós.

2,5 éve még simán azt mondtam 3 lesz..

2022. szept. 24. 23:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 évvel fiatalabbak lennénk.
2022. szept. 24. 23:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

12es ez nem nehéz, bármelyik magánkórházban el lehet intézni.

Hát, jelen helyzetben nem tudnának olyat mondani. A Családbarát kormányunk elvette a közjószág vállalási kedvemet. egy van, valószínűleg egy is marad. Ebben a gazdasági helyzetben nem tudom meddig tudjuk garantálni, hogy neki meglegyen minden.

2022. szept. 25. 06:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen és csak sok millió esetén vállalnék. Mondjuk, ha nyernék 1-2 milliárdot, akkor.
2022. szept. 25. 07:25
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg tudnák oldani, hogy ne nekem kelljen megszülni :) Ha a férjem szülné és hordaná ki, akkor lehet bevállalnám :)
2022. szept. 25. 07:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer ennyi fizetés és 4 hálószobás ház vagy lakás. Még a 3 halószobástól is évekre vagyunk a 2 gyerekkel, szóval... jelenleg nincs az az isten 😁
2022. szept. 25. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!