Milyen feltételek mellett vállalnál eggyel több gyereket ahhoz képest, mint amennyi van?
Mi gondolkodunk rajta.
Ami miatt gondolkodássá vált, az az, hogy az árak nagyon elmentek.
Amiért eddig 38-40 e Ft-ot fizettem, az most minimum 70 a kasszasor végén..
Nem nagyon látjuk a végét.
Aztán jött a rezsis bomba is.. ( konkrétan évi 50%-kal több a rezsink.. nagyjából 6-700e többlet)
Most ez nem okozna gondot, de nem tudhatjuk, hogy kalkulálhatunk-e 10 év múlva is ezekkel a feltételekkel, mint adókedvezmény stb.
Ezeket a gyerekeket nem csak babakorban kell eltrtabi, hanem mondjuk ha ingatlant nem
Is kapnak a popójuk alá, de az egyetem alatt is támogatni szeretném őket.
Korom miatt nem fér bele a nagy korkülönbség, ergo egyszerre 3-an is lennének egyetemisták..
Engem inkább ez roaszt meg..
Viszont addig van 18-20 évem, hogy előteremtsem.. emiatt is mentem vissza tanulni( korábban nem azereztem meg a diplomámat)
De mégis gondolkodom, mert nem vagyok jós.
2,5 éve még simán azt mondtam 3 lesz..
12es ez nem nehéz, bármelyik magánkórházban el lehet intézni.
Hát, jelen helyzetben nem tudnának olyat mondani. A Családbarát kormányunk elvette a közjószág vállalási kedvemet. egy van, valószínűleg egy is marad. Ebben a gazdasági helyzetben nem tudom meddig tudjuk garantálni, hogy neki meglegyen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!