Maja Mira Hanna vagy Lilien?
Figyelt kérdés
Szerintetek felnőttkorban melyik állja meg jobban a helyét?2022. szept. 23. 15:20
13/22 anonim válasza:
Mira v Hanna nekem komlyabb hangzásúak, meg magyarosabbak jó értelemben, de a másik kettő is nagyon jó név. Lilient amúgy, ha adnám, Liának, Liusnak becézném. Mirát nem becézném, Hannát sem becézném, Maját sem becézném. Amúgy szal jó nevek. Én ezek közül Mira lennék a legszivesebben; méginkább Mirella, Miriam, Mirabella. De szal simán, önmagában is jó.
14/22 anonim válasza:
Mindegyik megállja a helyét felnőtt korban, engem is inkább a Hanna gyakorisága zavarna. Nincs bajom azzal, ha egy név népszerű, de ez már a túl sok kategória NEKEM. Én Annának szerettem volna elnevezni a lányomat, de már zavaróan gyakorinak éreztem, így egy olyat választottunk, ami szintén nem ritka (benne van a TOP30-ban), de nem is olyan gyakori (nincs benne a TOP10-ben). Viszont ha téged ez nem zavar, akkor bármelyik név jó lehet most is és később is. :)
15/22 anonim válasza:
Nekem a Maja tetszik a legjobban ezek közül, de felnőttnek már nem tudom elképzelni. Akkor inkább Hanna, de még inkább Anna (bár az nincs a listán).
17/22 anonim válasza:
Hanna,a tobbi eleg gyerekes, ovis nev 🤔
20/22 anonim válasza:
Van egy Lilien nevű ismerősöm, neki mindig Viviennek értik a nevét. Nem szeretnéd, ha inkább Liliána lenne?
Vagy például a Mira egy szerintem szebb változata a Mirabella.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!